Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen liglerin ne zaman başlayacağı konusunda belirsizlik sürerken oluşan ekonomik buhran nedeniyle Galatasaray yönetimi oyuncu maaşlarında indirim talep etmişti.

        2

        Bu bağlamda takımın yıldızı Radamel Falcao ile görüşen Mustafa Cengiz yönetimi yılık 5 milyon Euro garanti ücret ve 2 milyon Euro da bonuslar kazanan Kolombiyalı futbolcudan 1.5 milyon Euro'luk indirim sözü almıştı.

        3

        Bu süreçte Arap kulüplerinin büyük ilgisine maruz kalan Falcao'ya yepyeni bir teklif geldi. Suudi Arabistan basınında çıkan haberlere göre; Al Hilal’ın Galatasaray'ın eski golcüsü Gomis’in yerine 4 forvet oyuncusu belirlediğini yazdı.

        4

        Bu isimler arasında Al Hilal Teknik Direktörü Razvan Lucescu’nun favorisinin ise Falcao olduğu ifade edildi.

        5

        Sarı-kırmızılı yönetimin de olası bir teklife sıcak bakacağı vurgulanırken Falcao’nun 1.5 milyon Euro'luk maaş kesintisini kabul etse de bu durumdan memnun olmadığı ve Al Hilal’in kendisine yıllık 10 milyon Euro maaş önerdiği yazıldı.

        6

        Bu cazip teklifin ardından Kolombiyalı forvetin kafasının fazlasıyla karıştığı ve ligler başladıktan sonra durumun netleşeceği kaydedildi.

        7

        "AİLESİ TÜRKİYE’DE MUTLU"

        Kolombiya basınında da yer bulan Falco-Al Hilal flörtü için haberlerine yer verdi. “diariodelcauca” sitesindeki haberde şu ifadeler kullanıldı:

        8

        “Falcao için oldukça ısrarcılar. Al Hilal onu milyonlarca Euro'luk maaşla ikna etmeye çalışacak. Türkler’in lehine olan nokta, Kolombiyalı ve ailesinin ülkede rahat olması."

        9

        "Halk onlara büyük sevgi gösteriyor ve İstanbul’un tadını çıkarıyorlar. Bu yüzden Falcao, kariyerine Galatasaray forması altında devam edebilir.”

        10

        GALATASARAY’DA TAVAN 1,5 MİLYON EURO

        Arap basınının iddiasına göre; Galatasaray’da radikal kararlar alındı. Takıma yeni katılacak veya mukavelesi uzatılacak futbolcular için tavan ücret belirlendi.

        11

        Buna göre yönetim, yeni isimlere maksimum 1.5 milyon euro maaş önerilecek. Ücretlerde yapılacak indirim konusunda da temaslar sürüyor.

        12

        GOMIS PUSUDA BEKLİYOR

        Falcao konusunda bunlar yaşanırken Arap basını Bafetimbi Gomis için de yeni iddialar ortaya attı. “saudileague.com”da Al Hilal’in tecrübeli golcüsü Bafetimbi Gomis’in kulübüyle yeni mukavele konusunda anlaşmak istemediğini yazdı.

        16

        BELHANDA'DAN MÜJDE

        Fas basınından “lomazoma.com” sitesi, G.Saray’dan senelik 3 milyon 350 bin euro alan Belhanda’nın maaşında indirim yapılmasına olumlu baktığını yazdı.

        17

        2021’e kadar mukavelesi bulunan oyuncunun parasının 1.5 milyon Euro düşürülmesi bekleniyor.

        18

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ