Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray GALATASARAY'DA NELER OLUYOR! Son dakika haberleri - Mustafa Cengiz'in sözleri sonrası Florya'da o fotoğraf... - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray Başkan Mustafa Cengiz'in futbolcuları hedef alan sözleri, Florya'da rahatsızlık yaratırken, dün sabah Metin Oktay Tesisleri'nin sürpriz bir ziyaretçisi vardı.

        2

        Başkanın, "Futbolcuların haysiyetlerini ve şereflerini hatırlamaları gerek" açıklaması, oyuncular arasında büyük rahatsızlık yaratırken, bunu giderme görevi de Albayrak'a düştü.

        3

        Albayrak, dünkü antrenmana giderek çalışma sonrasında futbolcularla bir toplantı yaptı.

        4

        FATİH TERİM KATILMADI

        Oyuncularla bir de fotoğraf çektiren ve bunu kişisel sosyal medya hesabından yayınlayan Albayrak, "Her zaman yanınızdayım" mesajı verdi.

        5

        Ancak takım fotoğrafında, teknik direktör Fatih Terim’in yokluğu dikkatlerden kaçmadı.

        6

        SEÇİME Mİ HAZIRLANIYOR?

        Cengiz'in sözleri sonrası Florya'ya giden Albayrak'ın bu hamlesi, "Albayrak, Mayıs'taki kongrede başkan adaylığı için hazırlanıyor" diye yorumlandı.

        7

        OYUNCULARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

        Fotoğrafta dikkat çeken detaylardan biri ise neredeyse tüm futbolcuların keyiflerinin yerinde oluşu ve yüzlerinin gülmesiydi.

        8

        Bu da bir anlamda, takımın Başkan Cengiz'e bir mesajı olarak değerlendirildi. Albayrak'ın yayınladığı bu kare kulübün idman raporunda da yer almadı.

        9

        HEDEFTEKİ İSİM DONK MU?

        Öte yandan Başkan Cengiz'in "Futbolcuların haysiyetlerini ve şereflerini hatırlamaları gerek" sözlerinin perde arkasında yatan ismin Donk olduğu iddia edildi.

        10

        Cengiz'in yakın çevresinde Donk'un verdiği partilerden rahatsızlığını dile getirdiği ve Surinam asıllı Hollandalı futbolcu üzerinden takıma bir mesaj yolladığı öne sürüldü.

        11

        TERİM DE RAHATSIZ OLDU

        "Haysiyet ve şeref" laflarına içerleyen sarı-kırmızılı oyuncular, Başkan Cengiz'in geri adım atmasını bekliyor...

        12

        Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim ise yönetim kanadından TFF ve MHK nezdinde açıklama beklerken, başkanın oyunculara sert ifadeler kullanmasının yanlış olduğu görüşünde...

        13

        GÖZTEPE MAÇI BEKLENİYOR

        Cumartesi günü Göztepe ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Sarı-Kırmızılı ekipte, Başkan Mustafa Cengiz'in oyuncuları hedef alan sözlerinin ardından bazı isimler idmana bile çıkmak istememişti...

        14

        Albayrak ve Terim'in araya girmesiyle, idmanlar aksamadan devam etti. Ancak hem Terim'in hem de oyuncuların, İzmir'deki maç sonrası konuşmaya hazırlandıkları iddia edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ