Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Gaziantep'te alevlerin arasında kalan 2 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi

        Merkez ilçe Şehitkamil'e bağlı Eyüpsultan Mahallesi'nde 2 çocuk sahibi Mustafa ve Hasret D. çiftinin evlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.3 yaşındaki oğluyla mutfakta olan anne Hasret D., oturma odasından yükselen dumanları fark edince komşularından yardım istedi.

        Alevlerin arısında kalan 2 yaşındaki kızı Cemre'yi kurtarmaya çalışan anne Hasret D.odaya giremedi. 3 katlı binanın üst katında oturan komşular ise dumandan etkilenmemek için binanın terasına çıktı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Yusuf Kılıç'ın haberine göre; komşuların ihbarıyla olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, ekiplerin çalışmasının ardından odadan çıkarılan 2 yaşındaki Cemre D., ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Vücudunda ağır yanıklar oluşan küçük kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Öte yandan, dumandan etkilenerek hastaneye götürülen Hasret D., oğlu ve bir komşusuna ise oksijen tedavisi uygulandı. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan küçük Cemre'nin cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis ve itfaiye, yangının çıkış nedenini belirlemek için soruşturma başlattı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ