Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gökhan Alkan: Sevdiğimin çocukluk fotoğrafını yanımda taşıyorum
        1

        Aynı dizi setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan oyuncu Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan, beraberliklerini geçtiğimiz aylarda nişanlanarak taçlandırmıştı.

        2

        "GÜNLÜK TUTUYORUM"

        Nikah masasına oturması beklenen çiftten Alkan, bilinmeyenlerini anlattı.

        İşte Esquire Dergisi'ne konuşan 34 yaşındaki oyuncunun öne çıkan açıklamaları:

        *Kelimelerin gücüne inanıyorum. O yüzden her zaman düşünerek konuşmaya dikkat ediyorum. Yazmayı da çok seviyorum. Kendimi bildim bileli her şeyi not alırım, günlük tutarım.

        3

        "PLAN YAPARIM"

        *Kontrolcü bir yapım var. Her şey hakkında en ince ayrıntısına kadar düşünür, plan yaparım. 'Siz plan yaparsınız, Allah da güler' sözüne inanıyorum. Allah plan yapanların en hayırlısıdır.

        4

        "ÇOCUKLUK FOTOĞRAFINI YANIMDA TAŞIYORUM"

        *Sevdiğim birinin çocukluk fotoğrafını yanımda taşıyorum. Ona ilk hediyem de kendi çocukluk fotoğrafım olmuştu. 'Ne yaşarsak yaşayalım, benim özde buradaki çocuk olduğumu hiçbir zaman unutma!' demiştim. Ben özüme olabildiğince yakın olmak için sık sık çocukluk fotoğraflarıma bakarım.

        5

        "MÜCADE ETMEYİ SEVİYORUM"

        *Hiçbir zaman kolay pes eden biri olmadım. Mücadele etmeyi seviyorum. Zorluğu bir olumsuzluk gibi değil de bir fırsat gibi görmeye gayret ediyorum.

        6

        'KISKANÇLIK KRİZİ' İDDİASI

        Öte yandan geçtiğimiz haftalarda mutlu birliktelikleri süren Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan arasında kıskançlık krizi yaşandığı ileri sürülmüştü.

        Cavadzade'nin Alkan'ın rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin'le senaryo gereği öpüşmesini istemediği konuşulmuştu.

        7

        "HABERLERİ ŞAŞKINLIKLA OKUDUM"

        Çıkan haberlerinin ardından Nesrin Cavadzade, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. 39 yaşındaki oyuncu, gönderisinde şu ifadelere yer vermişti:

        Değerli basın mensupları; Bugün hakkımda çıkan haberleri şaşkınlıkla okudum! Aylardır bazı yapımların ve bunların üzerinden pr çalışması yapan menajerlerin adımı kullanarak kendini gündemde tutma çabasına sessiz kaldım ama bugün hem şahsi hayatımda hem de meslek etiğime dil uzatacak kadar çizgiyi aşmış olmalarından dolayı bir cavabı hak ettiğine kanaat getirdim. Benim kimsenin icra ettiği sanata bir müdahalem olamaz! Bu kişi sevgilim bile olsa. Çünkü ben de aynı işi, sevgiyle ve tutkuyla yapıyorum. Benim yaptığım işe kimsenin karışamayacağı gerçeği gibi ben de kimsenin işine karışamam. Ayrıca oyunculuk sanatını anlamak için önümde 20 yılım vardı, emin olun anladım. Darısı anlayamayanların başına. Sevgilerimle...

        8

        AİLE ARASINDA EVLİLİK TEKLİFİ

        İkili, Datça'da evliliğe ilk adımı atmıştı. Gökhan Alkan, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Nesrin Cavadzade'ye aile arasında yapılan bir sürpriz ile evlilik teklifinde bulunmuştu. Sevgilisine 'evet' yanıtını veren Cavadzade, Alkan ile nişanlanmıştı.

        9

        "GÖKHAN DA ÇOK İSTİYOR"

        Nesrin Cavadzade, daha önce muhabirlerin, "Çocuk istiyor musunuz? Sevgiliniz Gökhan Bey bu duruma ne diyor?" sorusuna, "İnşallah, düşünüyorum. O da çok istiyor." şeklinde yanıt vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ