Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gökhan Çıra'dan Selin Ciğerci açıklaması: Tamamen bitti! - Magazin haberleri
        1

        2019'da dünyaevine giren Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz eylül ayında sürpriz bir şekilde anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı.

        2

        İkili, ayrılık sonrası her fırsatta arkadaşlıklarını ve iş ortaklıklarını sürdürmeye devam edeceğini açıklamıştı. Ancak Çıra, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla eski eşiyle arasındaki tüm bağı kopardığını açıkladı.

        3

        "TAMAMEN BİTMİŞTİR!"

        Gökhan Çıra, gönderisinde, "Selin Ciğerci ile olan iş ortaklığım ve arkadaşlık ilişkim bugün itibari ile tamamen bitmiştir! Kendisine yeni hayatında başarılar, sağlık ve huzur dilerim." ifadelerini kullandı.

        4

        'AŞK' İDDİASI

        Öte yandan Ciğerci'nin bir basketbolcu ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ciğerci, geçtiğimiz gün Instagram hesabından asansörün içinde yüzü görünmeyen bir erkek ile ayna karşısında verdiği pozu takipçileriyle paylaşmıştı.

        5

        "TEKRAR EVLENEBİLİRİM"

        Selin Ciğerci, geçtiğimiz haftalarda eski eşi Gökhan Çıra ile sık sık görüştüğünü ifade etmişti. Selin Ciğerci, "Tekrar evlenir misiniz?" sorusuna ise, "Olabilir neden olmasın. Tekrar evlenebilirim, Gökhan'la da barışabilirim. Allah herkese her şeyin hayırlısını versin." diyerek evliliğe kapılarını açık bırakmıştı.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ