Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Görkem Sevindik: Daha iletişime geçemedik
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; '5. Uluslararası Altın Kalite Ödülleri', önceki akşam sahiplerini buldu. Organizasyonun sunuculuğunu Tuğba Özay ile Şenol İpek üstlendi.

        "GURUR VERİCİ"

        SHOW TV'de yayınlanan "Ramo" dizisinde canlandırdığı rol ile "Yılın Yardımcı Erkek Oyuncusu" ödülüne layık görülen Görkem Sevindik (35), "Gurur verici... Yaptığım performansa karşı ödül almak bir oyuncu için en mutlusu... Çok şükür..." dedi.

        2

        "O İNSANLARA DERS OLACAK!"

        Şimdilerde çekimleri devam eden "Bandırma Füze Kulübü" filminde rol alan Sevindik, "Film için saçı uzattım. Dönem işi çekiyoruz. 1957 yılında Bandırmalı liseli gençlerin uzaya füze atma hikayesi... Türk halkı bunu çok bilmiyor, bunun benimsenmesini amaçlıyoruz. Çok güzel oyuncu kadrosu ve senaryosu var. İnsanlara hitap edecek. Gençlerimize, 'İcat yapmayı bırak, otur oturduğun yerde!' diyen insanlara ders olacak. Filmi izledikten sonra herkes hayallerin peşinden gidecek." şeklinde konuştu.

        3

        "İNŞALLAH DEVAMI GELİR"

        Dijital platformda yayınlanacak dizisiyle alakalı açıklama yapan oyuncu, "Romantik komedi... 13 bölüm çekeceğiz. İnşallah devamı gelir." ifadelerini kullandı.

        4

        "ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN"

        Basketbolcu Kübra Siyahdemir ile mutlu bir evlilik sürdüren ve oğlunun dünyaya gelmesiyle ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan Görkem Sevindik, "Çok keyifli... Allah isteyen herkese versin. Dört aylık oldu, o yüzden daha iletişime geçemedik. Yavaş yavaş geçiyoruz. İletişime geçince herhalde daha keyfini ve hazzını alacağız. Şu ana kadarki süreç keyifli... Geceleri uyanıyoruz, altını temizliyoruz. Hayat paylaşınca güzel. Annesine yardım ediyorum. Derdi olmadan ağlamıyor, akıllı çocuk..." dedi.

        5

        GİZLİCE EVLENDİ

        "Ramo", "Söz" ve "Kurtlar Vadisi Pusu" gibi birçok projede rol alan Görkem Sevindik'in (35) geçtiğimiz sene pandemi döneminde gizlice evlendiği ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncunun, sevgilisi Kübra Siyahdemir ile hayatını birleştirdiği öğrenilmişti.

        Her fırsatta basın mensuplarından kaçan sevgilisi Kübra Siyahdemir ile evlendiğini gizleyen Sevindik, sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu.

        6

        İLK KEZ PAYLAŞTI!

        Geçtiğimiz aylarda baba olmanın mutluluğunu da yaşayan Görkem Sevindik, kural bozmuştu. Özel hayatını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden çiftten Sevindik, oğlunun yüzünü ilk kez göstermişti.

        Bebeğinin fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu, "Oğlum diye demiyorum ama kendisi çok yakışıklıdır." ifadelerini kullanmıştı. Görkem Sevindik'in gönderisi yaklaşık 55 bin beğeni alırken, kullanıcılar ünlü ismin paylaşımını yorum yağmuruna tutmuştu.

        7

        "ÇOK ŞANSLIYIM"

        Görkem Sevindik, daha önce, "Her zaman çok sade, herkesin çok rahat edeceği, gönlümüzce eğleneceğimiz, yeşillikler içinde bir düğün istedim. Kübra'yla bu konuda hemfikir olduğumuz için şanslıyım." demişti.

        8

        "BABA OLMAK EMİNİM ÇOK ÖZEL BİR DUYGUDUR"

        Ayrıca Sevindik, "Baba olmayı çok istiyorum ve isteyen herkese nasip olmasını dilerim. Ebeveyn olmak eminim çok özel bir duygudur. Çok klişe olabilir ama net olarak fikrim bu; sevgiyle büyümüş çocuklar ileride sağlıklı bireyler oluyor." açıklamasını yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ