Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü oyuncu Görkem Sevindik kaza geçirdi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Görkem Sevindik, Bebek'te ölümden döndü. 36 yaşındaki Sevindik, motoru ile seyir halindeyken park halindeki otomobilden inen bir kadının aniden kapıyı açması sonucu kaza yaptı.

        2

        YARDIMINA ÇEVREDEKİLER KOŞTU

        Bir süre yerde sürüklenen Görkem Sevindik'in yardımına çevredekiler koştu. Kazadan sonra ayağa kalkan Sevindik'in eli kanadı. Darbe alan eline bir süre pansuman yapan ünlü oyuncuya çevrede bulunan ve kazayı gören vatandaşlar da yardım etti.

        3

        ELİ KIRILDI

        Hasar gören motorunu kaza yerinde bırakan Görkem Sevindik, daha sonra arkadaşını çağararak hastaneye gitti. Sevindik'in elinde kırıklar olduğu ve alçıya alındığı öğrenildi.

        4

        "HIZLI GİTSEYDİM DAHA FARKLI ŞEYLER OLABİLİRDİ"

        Kazadan sonra sağlık durumunu merak eden gazetecilerin sorularını yanıtlayan Görkem Sevindik, "Allah korudu. Hızlı gitseydim daha farklı şeyler olabilirdi. Ciddi bir şeyim yok. Elimde kırık var ve elim alçıya alındı. Günlerdir ailem ile tatil planları yapıyorduk. Yarın da tatile çıkacaktık. Oğlum Marsel ile ilk defa denize girmenin hayalini kuruyordum. En çok üzüldüğüm nokta bu oldu" şeklinde konuştu.

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ