Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Görkem Sevindik sevgilisi Kübra Siyahdemir ile Bodrum'da - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; SHOW TV'de yayınlanacak 'Kahraman Babam' dizisi ile ekranlarda boy göstermeye hazırlanan oyuncu Görkem Sevindik, basketbolcu sevgilisi ile birlikte Bodrum'da tatil yapıyor. İkiliye, basketbolcu arkadaşı İlkan Karaman ve eşi Selin Karaman da eşlik etti.

        2

        BALIK TUTTU

        Yalıçiftlik'te görüntülenen Sevindik, keyifli halleriyle dikkat çekti. Ünlü oyuncu, uzun süre güneşin altında arkadaşlarıyla birlikte balık tuttu.

        Kübra Siyahdemir de Selin Karaman ile birlikte teknenin kamarasında tavla oynadı.

        3

        ENERJİ DEPOLADI

        Sıcak havadan bunalan Görkem Sevindik, daha sonra kendini serin sulara bıraktı. 34 yaşındaki oyuncu, 'Kahraman Babam' adlı dizinin çekimleri öncesinde adeta enerji depoladı.

        4

        "ÇADIR YAPTIRDIM"

        Öte yandan oyuncu Görkem Sevindik, geçtiğimiz haftalarda Yeniköy'de yeni aldığı scooter'ında dondurma yerken objektiflere takılmıştı.

        Daha önce bir yarış motosikleti olan ve evinin önünde çalınan Sevindik, konuyla ilgili, "İki sene önce bir yarış motorum vardı çalındı. Biz de biraz küçüktük şimdi" ifadelerini kullanmıştı.

        Hırsızlara karşı önlem aldığını söyleyen Görkem Sevindik, "Güzel bir çadır yaptırdım. Kilitleri de var. Bu saatten sonra çalınmaz herhalde" diye konuşmuştu.

        5

        "İTFAİYECİLİK EĞİTİMİ ALDIK"

        Ayrıca rolü gereği itfaiyecilik eğitimleri aldığını söyleyen ünlü oyuncu, "Yapım ekibimiz bizi itfaiyecilik eğitimlerine gönderdi, orada karargahta eğitimler aldık" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ