Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gülcemal dizisinde rol alan oyuncu Murat Ünalmış'ın eski eşi bakın kim çıktı! Meğer eski rol arkadaşıymış! - Magazin haberleri
        1

        Perşembe akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde, Melis Sezen, Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl gibi isimlerin yer aldığı Gülcemal dizisinde Gülcemal karakterini canlandıran oyuncu Murat Ünalmış, eski eşiyle gündeme geldi.

        2

        Murat Ünalmış'ın 2011 yılında nikah masasına oturduğu ve 1 sene sonra evliliğini sonlandırdığı eski eşi, 2010 yılında birlikte aynı dizide rol aldığı partneriymiş.

        3

        Murat Ünalmış, 2010 yılında Yer Gök Aşk adlı dizide Yusuf Hancıoğlu karakterini canlandırmıştı. FOX ekranlarında seyirciyle buluşan dizi 2013 yılında sonlanmıştı.

        4

        Murat Ünalmış birlikte yer aldıkları Yer Gök Aşk dizisinde Havva rolünü canlandıran Birce Akalay ile 2011 yılında nikah masasına oturdu. Çift, 2012 yılında evliliklerini sonlandırdı ve Akalay 2014 yılında Küçük Ağa dizisindeki rol arkadaşı Sarp Levendoğlu ile evlendi. Güzel oyuncunun bu evliliği de 2017 yılında sonlandı.

        5

        İşte Murat Ünalmış ve eski eşi Birce Akalay...

        6