Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gülenay Alkan'dan duygulandıran 'Tarık Ünlüoğlu' paylaşımı: Yüreğimdeki ateşin sönmüyor! - Magazin haberleri
        1

        'Kurtlar Vadisi'ndeki 'Testere Necmi' rolüyle hafızalara kazınan Tarık Ünlüoğlu, 1 Ekim 2019'da akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetmişti. Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan, usta oyuncunun ölüm yıl dönümünde duygusal bir mesaj yayınladı.

        2

        Eşine olan özlemini her fırsatta dile getiren Kalkan, Tarık Ünlüoğlu'nun fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

        3

        "HER YERDE SEN VARSIN CANIM SEVGİLİM"

        Ünlü oyuncu, gönderisinde, "Öteki aleme geçişinin 2. yılı... Yüreğimde sönmeyen ateşin, gözümün gördüğü her yerde, her şeyde sen varsın canım sevgilim. Buluşuncaya kadar..." sözlerine yer verdi.

        4

        "SİHİRLİ BİR GÜCÜM OLSAYDI..."

        Gülenay Kalkan, geçtiğimiz ağustos ayında da Tarık Ünlüoğlu'nun doğum gününü kutlamıştı. Eşinin fotoğrafını paylaşan Kalkan, gönderisinde, "Sihirli bir gücüm olsaydı ve sana bir 'hayat' hediye edebilseydim. Doğum günün kutlu olsun, bir tanem..." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "YOKLUĞUNA ALIŞAMADIM"

        Gülenay Kalkan eşinin vefatının ardından da "Onu düşünmeden geçen bir anım yok. Tarık'ı erken kaybettik. Büyük şok yaşadım, hiç konduramadım. Yokluğuna alışamadım. Bir gün ona kavuşacak olmanın umudu bile güzel. Evde nereye baksam Tarık'ı görüyorum. Hala onunla yaşıyorum. Haftada iki kez mezarına gidip dua ediyorum." mesajını paylaşmıştı.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ