Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Minikler İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali'nde buluşuyor

        GAZETE HABERTÜRK

        İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nde Suriyeli çocuklarla bir araya gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, miniklerin seslendirdiği rap şarkısına ve dansa eşlik etti.

        Palet Kültür ve Sanat Eğitim Derneği’nin (PALETDER) bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali, Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde başladı. ‘Çocuk Hakları Haftası’ başlığı altında düzenlenen Bienal’de çocuklara ve ebeveynlere yönelik düzenlenen etkinlikler 9 Mayıs’a kadar devam edecek.

        Bienal boyunca 53 farklı etkinlik ve atölye çalışması gerçekleştirilecek. Başkan Hazinedar, “İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin ikinci haftası etkinliklere ayrılmış durumda. İsveç Başkonsolosluğu tarafından da desteklenen Çocuk Hakları Haftası 9 Mayıs’a kadar burada gerçekleştirilecek. Hafta boyunca hem çocukların hem yetişkinlerin farkındalığını artırmaya yönelik etkinlikler yer alacak. Anne ve babalarınız seçti beni. Bir politikacı ne kadar sanata ve sanatçılara değer verir ise, kendi idarecilik süresinde o politikacı da o kadar derin izlerin paydaşı olur” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ