Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kılıçdaroğlu'ndan, Kadir İnanır'a ziyaret - Kemal Kılıçdaroğlu, Kadir İnanır

        Güngör KARAKUŞ / AHT

        CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile birlikte İnanır'ın tedavisinin sürdüğü Memorial Hastanesi'ne geldi. İnanır'la görüşen Kılıçdaroğlu, sanatçının durumu hakkında doktorlarından da bilgi aldı. Yaklaşık 10 dakika süren ziyaretin ardından hastane çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Kadir Beyi ziyaret ettim. Morali, sıhhati yerinde. Gayet iyi. Hekim arkadaşlara ne zaman taburcu olabileceğini sordum. 'Kadir Bey olduğu için burada bekliyor, yoksa biz zaten taburcu ederdik' dediler. Umarım kısa sürede hastaneden ayrılıp, evine döner. Morali son derece yerinde" dedi.

        Basın mensuplarının "Kadir İnanır sağlığı ile ilgili neler söyledi?" sorusuna karşılık Kılıçdaroğlu, "Hastalık başlamadan önce bazı ağrıları olduğundan söz etti ve arkadaşlarının önerisi üzerine hastaneye geldiğini ve kalbinde stent olduğunu, stent dolayısıyla acaba bir sorun çıkar mı çıkarmaz mı diye hekimlere sorduğunu, ama daha sonra röntgenlerden, filmlerden sonra böyle bir tedaviye gerek duyulduğu söylendi. Sohbet bunun üzerineydi" şeklinde yanıt verdi.

        "Bildiğiniz, tanıdığınız Kadir İnanır'la mı görüştünüz?" sorusu üzerine de Kılıçdaroğlu, "Bildiğim, tanıdığım, yakışıklı Kadir İnanır'la görüştüm" diyerek güldü. Kılıçdaroğlu, açıklamalarının ardından aracına binerek hastaneden ayrıldı.

        Öte yandan, Klıçdaroğlu hastaneye gelmeden önce Kağıthane'de Cumhuriyet Halk Evi'nde partili kadınlarla bir araya gelerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ