Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hakan Sabacı'nın sevgilisi Hande Erçel aşk sorularından kaçtı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; oyuncu Hande Erçel, bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin ofisindeydi. Yarım saat ofiste zaman geçiren Erçel, çıkışta gazetecilere görüntü vermek istemedi.

        2

        AŞK SORULARINDAN KAÇTI

        Hakan Sabancı ile yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel, özel hayatıyla ilgili olası sorularına maruz kalmamak için şoföründen otomobilini garaja getirmesini istedi.

        Buradan otomobiline binen ünlü oyuncu, ofisin önünde bekleyen gazetecilerin ısrarıyla camı açarak kısa süreli görüntü verdi. Dersi olduğunu ve gitmesi gerektiğini ifade eden Erçel'in aceleci tavırları dikkat çekti.

        3

        ARAÇLARI KARŞI KARŞIYA GELDİ

        Hande Erçel, ardından ofis çıkışında ters yönden gelen Serenay Sarıkaya'nın aracıyla karşı karşıya geldi. İki aracın karşılaşması trafiğin kısa süreli aksamasına neden oldu.

        Şimdilerde SHOW TV'de yayınlanan 'Aile' adlı dizide 'Devin' karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya'nın otomobilde bulunmadığı, şoförünün ofise evrak bıraktığı öğrenildi.

        4

        "HAYATIMDA KİMSE YOK" DEMİŞTİ

        Ünlü oyuncu, adının Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karışmasının ardından, "Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin" açıklamasını yapmıştı.

        5

        Bu sözlerin üzerinden iki ay geçmeden Hande Erçel, Hakan Sabancı ile görüntülenmişti. Erçel ve Sabancı, ocak ayında bir mekanda yan yana hayranlarının objektiflerine yansımıştı.

        6

        "CİDDİ BİR İLİŞKİ"

        Erçel ve Sabancı, geçtiğimiz hafta da İstanbul Havalimanı'nda görüntülenmişti. Paris tatilinden dönen çift, sonunda aşklarını ilan etmişti.

        Hande Erçel, "Tatilimiz güzel geçti, her şey çok güzel" demişti. Hakan Sabancı ise yeni birlikteliği için "Ciddi bir ilişki" yorumunu yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ