Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hakan Sabancı ve Merve Boluğur'dan ilk fotoğraf! - Magazin haberleri
        1

        Merve Boluğur yeni terapiye başladı! İki yıl evli kaldığı Murat Dalkılıç’tan boşandıktan sonra zor günler geçiren ve yaşadığı travmayı atlatmak için profesyonel destek aldığı ortaya çıkan güzel oyuncu, Hakan Sabancı ile görüntülendi.

        2

        HT Magazin'den Onur Aydın'ın haberine göre, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da sarmaş dolaş eğlendikleri konuşulan ikili, birlikte ilk kez objektiflere yansıdı.

        3

        Sürpriz çift, Türkbükü'nde yapılan happy hour partisine birlikte katılıp eğlendi.

        4

        Görüntü vermemek için büyük çaba sarf eden Boluğur ve Sabancı, mekân çıkışı fotoğraflarının çekilmesine engel olamadı.

        5

        Kendilerini almak için iskeleye yanaşan bota binen ikiliden Boluğur, uzun zaman sonra ilk kez neşeli haliyle dikkat çekti.

        6

        LOCA YAKINLAŞMASI

        Boluğur ve Sabancı’nın üç gün önce aynı mekânda yan yana localarda eğlenirken tanıştığı, aynı gece yakınlaşıp sürpriz bir ilişkiye başladıkları konuşuluyor.

        7

        Kalabalık arkadaş grubuyla plaj partisine katılan Hakan Sabancı ile oyuncu Merve Boluğur, birbirlerinden bir an olsun ayrılmadı.

        8

        İkilinin aşkı magazin gündeminde ilk sıraya çıkarken, sürpriz birlikteliğin perde arkasındaki bir detay kafa karıştırdı.

        9

        Hakan Sabancı, güzel oyuncu Merve Boluğur'un yakın dostu olan stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu'yla birkaç ay birliktelik yaşamıştı.