Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande Erçel'i kaçıran aşk sorusu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Hande Erçel, menajerlik ofisinden çıkarken objektiflere yansıdı. Siyah bluzunu aynı renkte bir pantolon ile kombinleyen oyuncu, proje görüşmelerinin olduğunu ve netleşen bir işin olmadığını söyledi.

        2

        Hande Erçel, gazetecilerin "Takip ettiğiniz bir dizi projesi var mı?" sorusuna "Yoğun bir dönemden geçiyorum. Hiçbir projeyi takip edemiyorum, televizyon izleyebilecek bir dönemde değilim maalesef" yanıtını verdi.

        3

        "HER ŞEY YOLUNDA"

        Basın mensuplarının aşk hayatıyla ilgili sorular yöneltmesi üzerine hızla otomobiline yönelen Hande Erçel, "Her şey güzel ve yolunda, çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanmakla yetindi.

        4

        AŞIKLARIN BALIK AVI

        Öte yandan bir süredir Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, geçtiğimiz ay sevgilisiyle birlikte balıkçı teknesiyle Boğaz'da balık tutmuştu.

        5

        "HAYATIMDA KİMSE YOK" DEMİŞTİ

        Basına yansıyan aşk iddialarının ardından Hande Erçel, tepki göstermişti. Ünlü oyuncu, "Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin" açıklamasını yapmıştı.

        6

        Bu sözlerin üzerinden iki ay geçmeden Hande Erçel, Hakan Sabancı ile görüntülenmişti. Erçel ve Sabancı, ocak ayında bir mekanda yan yana hayranlarının objektiflerine yansımıştı