Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande Erçel'in Milano tarzına 3 milyon 400 bin beğeni - Magazin haberleri
        1

        Şimdilerde iş insanı Hakan Sabancı ile yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel, yurt dışında katıldığı bir davette boy gösterdi.

        2

        İtalya'nın Milano şehrine giden Hande Erçel, gece için siyah dekolteli bir tulum giymeyi tercih etti.

        3

        Davette ve Milano sokaklarında objektif karşısında poz veren Hande Erçel, çekilen fotoğraflarını da sosyal medya hesabından yayınladı.

        4

        Instagram'da 30 milyon 100 bin takipçisi bulunan Hande Erçel'in fotoğrafları kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. Fotoğrafı 3 milyon 400 bin kişi beğendi.

        5

        AŞIKLARIN BALIK AVI

        Öte yandan bir süredir Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda sevgilisiyle birlikte balıkçı teknesiyle Boğaz'da balık tutmuştu.

        6

        "HAYATIMDA KİMSE YOK" DEMİŞTİ

        Basına yansıyan aşk iddialarının ardından Hande Erçel, tepki göstermişti. Ünlü oyuncu, "Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin" açıklamasını yapmıştı.

        7

        Bu sözlerin üzerinden iki ay geçmeden Hande Erçel, Hakan Sabancı ile görüntülenmişti. Erçel ve Sabancı, ocak ayında bir mekanda yan yana hayranlarının objektiflerine yansımıştı

        8

        Geçtiğimiz ay Paris'ten dönen çift, çok mutlu olduklarını ve ilişkilerinin ciddi olduğunu söylemişti. Hande Erçel, "Tatilimiz güzel geçti, her şey çok güzel" demişti. Hakan Sabancı ise yeni birlikteliği için "Ciddi bir ilişki" yorumunu yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ