Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (13 ŞUBAT 2018)

        AY BİZENELERFISILDIYOR?

        BU akşam saat 18.11’e kadar Ay, Oğlak burcunda dolaşıyor. İşimizle ve kariyerimizle ilgili sorumluluklarımızda olaylara duygusal değil de mantıklı yaklaşabiliriz. Soğuk tavırlar nedeniyle iletişimimizde sıkıntılar oluşabilir. Akşam saatlerinden sonra daha rahat etkiler altına girebiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün iş alanlarınızda ve toplum içinde kendinizi güvene almak isteğiyle dolu olacaksınız. Kuracağınız iş ilişkileri size doğru yolu gösterebilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Az tanıdığınız çevrelerde güzel ve etkili ilişkilerle ilerleyebilirsiniz. İletişime dayalı işlerde sosyal çevrenize karşı değişim isteğiniz sizi zorlayabilir.

        REKLAM

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Girişeceğiniz olaylardan güzel kazançlar söz konusu olabilir. Cesaretiniz yüksek olacağından kimseyi takmayacak, yolunuzda ilerleyeceksiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ortaklı bir işiniz varsa ufak tefek sorunları görmezden gelebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla duygularınızı paylaşmak ilişkinizi tazeleyebilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş tutkunuz bu aralar artabilir. Değişimlere vereceğiniz tepkiler önemli olurken hayatı her zamankinden farklı gözlerle görebilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün aşk hayatınızda duygularınızı içinizden geldiği gibi gösterebilirsiniz. Güvensizliklerinizi aştığınızda daha kolay ve etkili şekilde ilerleyeceksiniz.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Büyüklerinize sevginizi göstermekten korkmayın. Yapılması gereken işlerinizi toparladıkça kendinizi daha şanslı ve iyi hissedeceksiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişimsel konularda yakın çevrenize karşı duygularınız güçlü çalışacak. Doğru ifadelerle yol alacaksınız. Şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenize karşı duygularınız hassas ve korumacı olabilir. Onlara anlayışla yaklaşacaksınız. Onlardan gelecek olan tavsiyeleri yabana atmayın.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevre iletişiminiz yoğun olacak. Kafanıza göre davranabilirsiniz. Sadece kendinizi önemseyecek ve beklentilerinizi yerine getireceksiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Bugün geri plandan takip ettiğiniz konular veya olaylar size büyük keyif verebilir. Olayları dışarıdan izlemek derdinde olabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarda sevgiyle ve anlayışla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Ne kadar sevildiğinizi görmek sizi mutlu edebilir. İnsanlarla işbirliğini seviyorsunuz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ