Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (18 MART 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN, Mars’ın burç değiştirmesiyle enerjimizi daha kontrollü kullanacağımız bir döneme giriyoruz. İş hayatımızda mücadelelerimiz artabilir. Satürn’ün burcuna giren Mars, disiplinle atılması gereken adımları hayatımıza taşıyabilir. Kendi isteklerimizi daha fazla önemseyebiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Mars, oğlak burcuna geçiyor. Bu dönemde enerjinizi kariyer ve iş alanlarınıza kaydıracaksınız. Çalıştığınız insanlarla mücadeleleriniz artacak.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Seyahat veya eğitim alanlarınıza enerjinizi kaydırmaya başlayacaksınız. Seyahatler, yabancı ortaklı işler üzerine düşme gibi etkiler altında olacaksınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Mars’ın burç değiştirmesiyle birlikte banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu dönem vaktinizi ve enerjinizi karşı taraf için harcamayı tercih edeceksiniz. Kendi hayatınızı ilgilendirecek meseleler biraz geri planda kalacak.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün itibarıyla çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. Sağlığınızla ilgili alanlarda da biraz daha fazla enerji harcayacaksınız.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Artık hareketlenmeye başlayacaksınız. Aşk hayatınızda, çocuklarınızın koşulları, bu alanda mücadeleleriniz ve uğraşılarınız artış gösterecek.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dün itibarıyla aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcamaya başlıyorsunuz. Bu dönemde kendi yuvanızda sürtüşmelerden kaçının.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda önemli uğraşılar ve mücadeleler içine girebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dün itibarıyla Mars sizin para evinizde hareket etmeye başladı. Paraya dayalı işlerinizde ve kazanımlarınızda mücadeleleriniz olabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Birkaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakmaya başlayacak.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Kişisel alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Enerjiniz düşük olacağından, kemiklerinize, romatizmaya, dişlerinize ve cildinize dikkat edin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal alanda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak, çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz ama kontrolcü hareketlere dikkat!

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ