Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (21 OCAK 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bu pazar, Ay Balık burcunda olacak. Beslenmede unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Yapraklı sebzeler ekmek ve toplamak için harika bir gün. Evimizdeki saksı çiçeklerini sulamalı, çamaşırlarımızdaki inatçı lekelerden kurtulmak için harekete geçmeliyiz. Genel olarak duygusal olacağımız için partnerimizle vakit geçirebilir, ilişkilerimizde empati kurmaya çalışabiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda sizi yoran isteksizliğinizi yenmeli, sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Yalnız vakit geçirmek isteyebilir, duygusal zorluklar çekebilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hızlı birkaç gün geçirebilirsiniz. Özellikle çevrenizden önemli davetler alabilirsiniz. Yapacaklarınız konusunda isteklisiniz. Bu sıralar hayata keyifle bakacaksınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizde veya seyahat ettiğiniz yerlerde hayattan alacağınız keyif, kafanızdaki planları harekete geçirebilir. Planlarınızı gerçekleştirmek için doğru zaman.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Değişik ortamlar, farklı düşünceler sizi harekete geçirecek, fikirlerinizle siz de etrafınızı etkileyeceksiniz. Her şeyi pür dikkat bir şekilde gözden geçireceksiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde kendinizi iyi etkiler altında hissediyorsunuz. Bu konuda alacağınız kararları iyice gözden geçirmeniz yerinde olacak.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendi işlerinizin yanı sıra, sevdiğiniz veya hayatınızı paylaştığınız insanın işleri ve olayları gündeminizde olabilir. Sevdiklerinize yardım edebilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda romantik ve keyifli etkileşimler altında olduğunuzu bilmelisiniz. Birkaç gün işiniz başınızdan aşkın olacak. Başkalarına da yardım edeceksiniz.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eviniz ve ailenizle ilgili konular hayatınızın merkezinde olacak. Bugün aşk hayatınızda romantik ve değişik bir gün geçirebilirsiniz. Fedakârlıklarınıza dikkat edin.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Olgun ve tecrübeli bir akrabanız size hayatınızla ilgili konularda önemli tavsiyelerde bulunabilir. Vaktinizi ev ortamınızda geçirebilirsiniz, misafirlere hazırlıklı olun.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle yapacağınız organizasyonlardan ve aktivitelerden fazlasıyla keyif alabilirsiniz. İletişime dayalı işleri olanlar kolay dağılmaya yatkın olabilirler.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Önemli kararlar gündeme gelebilir. Hayatı farklı açılardan algılamaya yatkın olacaksınız. İş bağlantılarınız yüzünüzü güldürecek.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaşantınızdaki değişimlerin sizi istediğiniz noktalara götürmesini istiyorsunuz ama beklemeniz gerekecek. Arkadaşlarınızdan duyacaklarınız sizi harekete geçirebilir.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ