Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Yener otel yönetimi ve organizatörü mahkemeye verdi

        HT Magazin’de yer alan habere göre, Hande Yener’in Sefaköy’de bir otelde verdiği yılbaşı konserinde, organizatör 2 bin 800 kişi yerine 4 bin beş yüz kişiye bilet satınca izdiham yaşanmış, ünlü şarkıcı organizatörü mahkemeye vereceğini açıklamıştı. Ayakta ve oturmalı olarak farklı kategorilerdeki yerlerden bilet alan onlarca kişi yer bulamayınca organizatör Atakan Çelik’e ulaşmaya çalıştı. Ulaşamayınca da otel personeline saldırdı.

        Resepsiyon görevlilerini tartakladıktan sonra barlardaki içkileri alan öfkeli kalabalık, deponun dış kapısını kırıp içkileri kasa kasa yağmaladı. Olaylar, polisin çağrılması ve Yener’in sahneye çıkmasıyla yatıştı. Otel yönetiminin uğradıkları zararın sorumlusu olarak gördükleri organizatörü mahkemeye verdiği öğrenildi.

        REKLAM

        Hande Yener’in yılbaşı konserine giremeyen öfkeli kalabalık, otelin bar ve deposundaki içkileri kasalarıyla yağmaladı.

        ‘BENİ MAHCUP ETTİLER’

        Sahneden inip seyircilerle yakından ilgilenerek olayı yatıştırmayı başaran Hande Yener, şu açıklamayı yaptı:

        “Organizatörler tarafından otel kapasitesinin çok üstünde bilet satışı yapıldığı için, gelen misafirlerimize karşı son derece mahcup olduk. 2 bin 800 kapasiteli salona, 4 bin 500’e yakın bilet satışı yapıldığı için, organizasyonu yapanlara ve tüm sorumlulara yarın dava açmak için başvuracağız. Yılbaşı günü sevenlerimi ve beni zor durumda bırakan bu kişilere karşı, hakkımızı Türk mahkemelerinde arayacağız... Yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen, 3 saat boyunca beni yalnız bırakmayan tüm sevenlerime sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum...” Yener ve otel yönetimi organizatörü mahkemeye verdi.

        Hande Yener için 250 ile 1000 lira arasında değişen 4500 bilet satılarak önemli gelir elde edildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ