Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hatice'den Cansu Taşkın'a: "Kalçana bilmem ne yaptırdın!" Hatice - Muammer Ketenci kavgası Cansu Taşkın'a da sıçradı! Magazin haberleri
        1

        Bir defilede transparan kıyafetiyle podyumda manken olarak yürüyen Hatice, kalçasını açarak geceye damga vurdu. 40 yaşındaki şarkıcı Hatice, izleyenleri şoke etti. Hatice ile Muammer Ketenci arasındaki polemiğe, defilede podyuma çıkan Cansu Taşkın da katıldı.

        2

        Hatice hakkında iki dava açılırken, Hatice'yi podyuma çıkaran Muarrem Ketenci de "bu hareketi yapacağından haberim yoktu" demişti.

        3

        Hatice ise, "Ketenci'nin haberi vardı" sözleriyle polemiği sürdürdü.

        4

        Magazin basını ve sosyal medyada konuşulan olayla ilgili, Hatice'yi defilesinde podyuma çıkaran Muammer Ketenci sessizliğini 2. Sayfa programına bozdu:

        5

        Hatice kıyafeti açmak istediği söyledi, 'Seni öldürürüm, sakın' dedim. Hatice'ye asla izin vermedim. Ben resmen kullanıldım. Yazıklar olsun. Hatice'nin yaptığı üçkağıtçılık. Elbiseye 20 bin TL veren oldu. Sezon sonu satarım dedi. Hatice'yi bir daha asla defileye çıkarmam. Benim iki tane evladım var. Senin çocuğun yok.

        6

        Hatice, Muharrem Ketenci'nin sözlerine, "Mahalle polemiğine girmek istemiyorum" diyerek gerilimi arttırdı. Ketenci ise, "Hatice bir daha adımı anmasın. Kapa o çeneni. Terbiyesize bakar mısınız? Ne demek bu ya!" dedi.

        7

        Ketenci'nin açıklamalarına Hatice, sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Hatice, "Susmak kaçmak değil kırmamak, kırılmamak içindir. Ben nerde ne şekilde konuşacağımı çok iyi bilirim. Bu kadar cesur bir kadının kaçmak gibi bir bahanesi olamaz. Sadece yeri, zamanı vardır bazı şeylerin..." ifadelerini kullandı.

        8

        Bu sözlerle de yetinmeyen şarkıcı, "Provalarda ben bu hareketi yapacağımı söyledim. Muammer kendine gel. Artık kıvırıyorsun. Sen de kaymağını yiyiyorsun ben de... Kaç yaşında adamsın. 'Benim Hatice'ye ihtiyacım yoktu' diyorsun, beni neden defilende çıkarıyorsun? Hatice 'yıktın ortalığı' dedi. Sizin ananız, bacınız yok mu? Yatağın içinde dört döndüm. Bu ülke neler neler gördü. Bir ben açtığım için mi bu kadar ağır geldi size. dedi.

        9

        Muammer Ketenci bu ifadelerden sonra bir kez daha sessizliğini bozarak, "Hatice 70'lerin Türk filmini çevirmiş. 'Ben bir mesaj vermek istedim' diyor. Evet açacağını söyledi ama ben onu ikaz ettim. Yanına da bir yandaş almış. Onun dışında da artık konuşmak istemiyorum. Senin üstün ne, başın ne ki üzerinden reklam yapayım. Hatice'ye kimse inanmasın" sözlerini kullandı.

        10

        Hatice, defilede birlikte podyuma çıktığı ve kendisini eleştirerek Muammer Ketenci'yi destekleyen Cansu Taşkın'a da ateş püskürdü.

        11

        Hatice, "Cansu Taşkın... Aslında böyle insanlara prim vermek istemiyorum. Belini incelttin, kalçana bilmem ne yaptın. Demirleri yamulttun. Bir şey olamadın. Belki şu saatten sonra bir şey olursun. İnşallah sana da iş yağar." dedi.

        12
        25
        26
        27

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ