Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Hava durumu son dakika: Meteoroloji'den kritik uyarı! 13 kent için "sarı" ve "turuncu" alarm! - Hava durumu İstanbul
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre bugün Aydın, Muğla, Denizli, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş için "sarı", Rize ile Artvin içinse "turuncu" uyarıda bulunuldu.

        MARMARA'DA FIRTINAYA DİKKAT

        Marmara’da rüzgarın yarın öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden etkisini artırarak 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği; fırtınanın, gece saatlerinde etkisini kaybedeceği bildirildi.

        REKLAM
        .png
        .png

        EGE'DE PAZAR VE PAZARTESİ FIRTINA UYARISI

        Rüzgarın yarın Ege’nin kuzeyinde öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği; fırtınanın, pazartesi günü öğle saatlerinde etkisini kaybetmesinin beklendiği belirtildi.

        PAZAR GÜNÜ 8 KENT İÇİN "SARI" ALARM

        Öte yandan yarın içinse Ege ve Akdeniz'de 8 il için sarı alarm uyarısında bulunuldu. Adana, Denizli, Mersin, Antalya, Burdur, Hatay, Muğla ve Osmaniye için "sarı" alarm verilirken; Artvin ve Rize için de şiddetli sağanak beklendiğine dikkat çekilerek "turuncu" alarm uyarısında bulunuldu.

         İl il Cuma namazı saatleri açıklandı!
        İl il Cuma namazı saatleri açıklandı! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ