Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, oyunu kullandı
        1

        Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak, oylarını Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı. Albayrak, oyunu kullandıktan sonra hayırlı olmasını temenni etti.

        2

        Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve eşi Şule Akar, Çankaya İlköğretim Okulu'ndaki 1166 nolu sandıkta oylarını kullandı. Bakan Akar, oyunu kullandıktan sonra, "Vatana, millete, ülkemize, memleketimize hayırlı uğurlu olsun" temennisinde bulundu.

        3

        İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Dobruca Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Bakan Soylu, eşi Hamdiye Soylu ile birlikte oy kullanacağı Gaziosmanpaşa Dobruca Ortaokulu'na geldi. Vatandaşlar ve sandık görevlileri ile selamlaşan Soylu, 1004 numaralı sandıkta oy kullandı. Sandığa ilk oy pusulasını eşi Hamdiye Soylu attı. Eşinin ardından Bakan Soylu da, "Hayırlı olsun" temennisiyle oyunu sandığa attı.

        4

        Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Antalya'da kullandı. Bakan Çavuşoğlu, eşi Hülya Çavuşoğlu ile oyunu kullanmak için Alanya ilçesi Türkler Mahallesi'ndeki Ayşen Cengiz Urfalıoğlu İlkokuluna geldi. Çavuşoğlu, 2406 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

        5

        Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, oyunu kullandı. Selçuk, "Biz, ülkemizin basiretine ve ferasetine her zaman güvendik, güvenmeye de devam ediyoruz" diye konuştu.

        6

        Adalet Bakanı Abdulhamit Gül oyunu kullandı. Gül, "Şimdi artık söz de yetki de karar da milletindir. Asıl sahibinindir. Milletimiz en güzel kararı kendileri verecektir, takdir edecektir" dedi.

        7

        Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Bakan Selçuk, sabah erken saatlerde eşi Rana Selçuk ile oy kullanacağı Mehmet İçkale Ortaokuluna geldi.

        8

        Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, oyunu kullandı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşımızla el birliği içerisinde, onların rızası çerçevesinde, kentsel dönüşümden millet bahçesine, atık su arıtmadan düzenli depolama tesislerine kadar halkımızın sorunları, problemlerinin tamamını içerecek şekilde gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız" dedi.

        9

        Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Altunizade Hafize Özal Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Bakan Turhan okuldan çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulundu.

        10

        Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Küçük Çamlıca'daki Saffet Çebi İlkokulu'nda oyunu kullandı.

        11

        Ruhsar Pekcan, eşi Hasan Pekcan ile birlikte oyunu Şehit Er Ersin Güner Ortaokulu'nda kullandı. Pekcan, herkesin demokratik hakkını kullandığını belirterek, "Bu seçimlerin huzurlu, mutlu, sağlıklı ve barış içinde geçmesini diliyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Güzel İstanbul'umuza da, memleketimize de, milletimize de..." ifadelerini kullandı.

        12

        Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kullandı. Ersoy, "Çok güzel demokratik bir ortamda güzel bir seçim oluyor. Türkiye'ye hayırlara vesile olmasını diliyorum. Başladığı gibi huzurlu bir şekilde bitecek inşallah" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ