Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SÜRPRİZ AŞK İDDİASI! Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşk mı yaşıyor? - Magazin haberleri
        1

        Hafta sonunu Bodrum'da geçiren oyuncu Hilal Altınbilek hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Altınbilek'in yazar Metin Hara ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.

        2

        Hara ile birlikte Bozcaada'da bir araya gelen 30 yaşındaki oyuncu, hayranlarının objektiflerinden kaçamadı. İkilinin samimi görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Hilal Altınbilek ve Metin Hara, haklarında çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı.

        3

        ADRIANA LIMA İLE AŞK YAŞAMIŞTI

        Öte yandan Metin Hara bir dönem dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti.

        4

        "HİLAL Mİ ADRIANA MI" TARTIŞMASI

        Sık sık Brezilyalı model Adriana Lima'ya benzetilen ünlü oyuncunun Metin Hara ile aşk yaşadığı yönündeki iddiaların ortaya atılmasının ardından sosyal medyada, "Hilal mi, Adriana mı daha güzel?" tartışması başladı.

        5

        ADI KEREM ALIŞIK İLE ANILDI

        Hilal Altınbilek'in de rol arkadaşı Kerem Alışık ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Alışık da söz konusu iddiaları, "Asla böyle bir şey yok." diyerek reddetmişti.

        İkili hakkında daha sonra da, Beykoz'da ev kiraladıkları ve beraber yaşadıklarına ilişkin bir iddia ortaya atılmıştı. Alışık basına yansıyan haberlerden sonra sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

        6

        Ünlü oyuncu, "Yine 'iddiaya göre denilerek yine aynı yakıştırma, doğruyu yansıtmayan biçimde yapılmaya devam ediyor. O zaman insan da mecburen aynı açıklamayı yapmak zorunda kalıyor. Bazen sen ne söylersen, ne kadar söylersen karşındakinin anlamak istediği kadar kalıyor sözlerin. Söz söz olalı böyle eziyet görmemiş oluyor. Halbuki biraz anlayıp, dinlemeye çalışılsa, biraz incelik gösterilse incinmeyecek insanın yüreği. Ama bu durumda sabırla, dirençle aynı sözü bir kere daha tekrarlamak ve söze devam etmek gerekliliği oluşuyor. O zaman son söz şöyle; biz Hilal ile set içinde ve set dışında iyi anlaşık iki arkadaşız, hepsi bu." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ