Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SON DAKİKA: Hilal Altınbilek sezonu Bodrum'da açtı! Elinden telefonunu düşürmedi
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Rol aldığı dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu Bodrum'da alan Hilal Altınbilek, tatilini sürdürüyor. 30 yaşındaki oyuncu, Ortakent'te objektiflere yansıdı.

        2

        Arkadaş grubuyla plajda bir araya gelen Altınbilek, cep telefonunu elinden düşürmedi. Uzun süre görüşmeler yapan oyuncu, bir ara küçük bir kız çocuğuyla ilgilendi.

        3

        Fiziğiyle meraklı bakışları üzerinde toplayan Altınbilek, ilgi odağı oldu. Ünlü oyuncu, ilerleyen saatlerde denize girmek yerine güneşlenmeyi tercih etti.

        4

        Altınbilek, plajdan döndükten sonra bu fotoğrafını paylaştı. Bazı hayranları Altınbilek'i, Ebru Şallı'ya benzetti.

        5

        ADI KEREM ALIŞIK İLE ANILDI

        Hilal Altınbilek'in rol arkadaşı Kerem Alışık ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Kerem Alışık da söz konusu iddiaları, "Asla böyle bir şey yok." diyerek reddetmişti.

        İkili hakkında daha sonra da, Beykoz'da ev kiraladıkları ve beraber yaşadıklarına ilişkin bir iddia ortaya atılmıştı. Alışık basına yansıyan haberlerden sonra sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

        6

        Ünlü oyuncu, "Yine "iddiaya göre" denilerek yine aynı yakıştırma, doğruyu yansıtmayan biçimde yapılmaya devam ediyor. O zaman insan da mecburen aynı açıklamayı yapmak zorunda kalıyor. Bazen sen ne söylersen, ne kadar söylersen karşındakinin anlamak istediği kadar kalıyor sözlerin. Söz söz olalı böyle eziyet görmemiş oluyor. Halbuki biraz anlayıp, dinlemeye çalışılsa, biraz incelik gösterilse incinmeyecek insanın yüreği. Ama bu durumda sabırla, dirençle aynı sözü bir kere daha tekrarlamak ve söze devam etmek gerekliliği oluşuyor. O zaman son söz şöyle; biz Hilal ile set içinde ve set dışında iyi anlaşık iki arkadaşız, hepsi bu." dedi.