Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İbrahim Tatlıses'ten Oğuz Yılmaz açıklaması - Magazin haberleri
        1

        İbrahim Tatlıses konuk olduğu programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü türkücü, özel hayatının yanı sıra, Hülya Avşar, Mehmet Ali Erbil ve vefatı Türkiye'yi yasa boğan Oğuz Yılmaz hakkında da konuştu.

        2

        Hülya Avşar'ın hayatında çok farklı bir yeri olduğunu söyleyen Tatlıses, "Özel bir insandır. Ona söylenen her sözü üstüme alırım. Onu seviyorum ve sayıyorum. Her gün arayıp sağlığımı sorar… Böyle bir arkadaşım olmadı bugüne kadar! Erkek, kadın fark etmiyor. 9 senedir beni kimse aramadı. Hülya Avşar her gün arar sorar… Ben bu insana kurban olmayayım da ne yapayım." dedi.

        3

        'Söylemezsem Olmaz'a katılan Tatlıses, Mehmet Ali Erbil ile arasındaki dostluğa da değindi. Ünlü şarkıcı, "Ben nasıl Mehmet Ali’yi arıyorsam, Mehmet Ali beni nasıl arıyorsa insanları aramak lazım… İnsanın başına ne gelecek bilinmez." ifadelerini kullandı.

        4

        Özel hayatı hakkında da konuşan Tatlıses, "Ben evlendim, İzmir’de çekirdek bir aile kurdum, bu aile ile geçiniyorum. Eşimle bir aile kurdum. Gülçin Karakaya'yı edepli terbiyeli olduğu, paracı olmadığı için, riyakar olmadığı için sevdim." şeklinde konuştu.

        5

        Ünlü sanatçı, "Ben bugün değil, ne zaman olacağı bilinmez göçüp gideceğim. Ben size bir İbrahim Tatlıses bıraktım o da İdo Tatlıses’tir…" diye sözlerini sürdürdü.

        Tatlıses ayrıca dolandırıldığını da anlattı: ‘Evladım canım’ dediğim insanlar beni dolandırdı. Yanımda çalışan insan dolandırdı. Tahminim 5-6 milyon TL kadar bir para…

        6

        Tatlıses, bir dönem programında tartıştığı Oğuz Yılmaz'ın vefatı hakkında ise, "Oğuz Yılmaz’ın mekanı cennet olsun inşallah. İnşallah hakkını bana helal etmiştir aramızda bir tartışma geçti. Ben ettim, cennettik olsun inşallah." diye konuştu.

        TATLISES VE YILMAZ ARASINDA NELER OLMUŞTU?

        İbrahim Tatlıses, 2005'te konuk ettiği Oğuz Yılmaz ile programında tartışmıştı. İkili, 'Bentderesi' şarkısı nedeniyle gerginlik yaşamıştı. Yılmaz, Tatlıses'e, "Beni bentderesi ile kalıplaştırdıysan üzülürüm. Ben 5 kez programına katıldım. Sanki 'Bentderesi'ni dinledim, Oğuz Yılmaz'ı çağırdım gibi konuştun." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        Tatlıses, Yılmaz'a yönelik, "Oğuz vallahi söylersem şarkını çaldırmazlar. Tüm Türkiye'de çaldırmazlar" ifadelerini kullanmıştı. Tatlıses'e cevap veren Oğuz Yılmaz ise "Senin demenle olmuyor" karşılığını vermişti. Tatlıses program boyunca da Yılmaz'ı eleştirmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ