Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İpek Durkal: Kim Talat Bulut'u ekranda görmek ister?
        15

        "EVCİLİK OYNAMAKTAN SIKILDILAR"

        TUBA Ünsal ile Mirgün Cabas 5 yıl önce nikâh masasına oturmuştu. İlişkileri üzerinde kara bulutlar dolaşan Ünsal ile Cabas boşandı. İkili, “Birbirimizi sonsuza kadar sevmeye devam edeceğiz” dedi. Bekleniyordu bu boşanma, öyle değil mi?

        16

        E.Ö.: Hayırlısı olsun. Beklenen son gerçekleşti.

        17

        O.B.: Aşk bu, biter. Önemli olan aile hissi! Birbirini besleyen çiftlerden oldukları için Tuba’nın söyledikleri beni şaşırtmadı. Birbirlerine destek olmaya devam edeceklerdir.

        18

        İ.D.: Açıkçası büyük zorlukların üstesinden gelip evlendikleri için ayrılıkları beni şaşırttı. Yolları açık olsun.

        19

        K.K.: Gayet güzel bir şekilde bitirmişler ilişkilerini. Sanat dünyasında ne ayrılıklar biliyoruz tarafların birbirlerinin her şeyini ortaya döktüğü. Her ikisine de yeni hayatlarında mutluluklar diliyorum.

        20

        R.B.: Görünen köy kılavuz istemez. İkili uzun süredir evliliklerini bir dargın bir barışık sürdürüyordu. Benim bildiğim kadarıyla da tam 1 yıldır herkes kendi hayatını yaşıyor. Evcilik oynamaktan sıkılmış olacaklar ki yasal olarak boşandılar.

        21

        B.İ.: Son yılların en şaşırtmayan boşanmasıydı. Bunun nedeni davetlere, barlara ayrı ayrı gitmeleri değil. Bu, olabilir. Son 1 yıldır ayrı yaşıyorlardı ve bunu açıklamışlardı. Deneyip kurtaramamışlar demek ki. En azından kavganın ortaya dökülmemesiyle örnek oldular.

        22

        ÖZAY, BİLİRKİŞİ Mİ?

        TUĞBA Özay, Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz için “Onlar oyuncu değil, güzelliklerinin ekmeğini yiyorlar” dedi. Özay’ın söylediklerinde haklılık payı var mı?

        23

        O.B.: Tuğba da güzelliğinin ekmeğini yemedi mi yıllarca, bu konuda en fazla anlayış göstermesi gereken kişiyken bu çıkışın sebebini anlamadım. Şarkılarını o ‘billur’ sesi yüzünden dinlemedi insanlar ya da rol aldığı diziler göz yaşartıcı oyunculuğu yüzünden izlenmedi. Bu durumun farkındadır herhalde.

        24

        İ.D.: Tuğba Özay ne zaman oyunculuk konusunda bilirkişi oldu? Ayarsızlık had safhada.

        K.K.: Tuğba Özay, çok büyük şair olduğu için mi şiir kitabı çıkardı? Geçelim bu konuşmuş olmak için söylenmiş boş lafları...

        25

        R.B.: Tuğba Özay oyunculuk konusunda otorite midir? Bu ülkenin en büyük sorunu herkesin her şeyi bilmesi maalesef. Herkes haddini bilmeli.

        26

        B.İ.: Güzel olmak suç değil. Tuğba Özay manken kökenli oyuncu olarak şansını denedi, devam edemedi. Her güzeli kendisi gibi sanmasın. Dilan Çiçek Deniz’in başarısı kıskançlık yaratmış olmalı.

        27

        "GÖBEĞE, TAKILMAYALIM"

        BODRUM’DA sevgilisi Defne Samyeli’yle birlikte tatil yapan Cem Yılmaz’ın göbeği dikkat çekti. Halbuki Yılmaz 2 hafta önce poz verdiği dergide daha fit görünüyordu. Fotoğ- raflarla oynandığı iddia edildi. Böyle bir şey olabilir mi?

        28

        E.Ö.: Öyle ya da böyle. Eskiye oranla gayet iyi gözüküyor.

        29

        O.B.: Ben ortada bir hile görmüyorum. Cem daha önce de fit görünüme sahip olmuştu, yani çatısı var. Spor salonunda henüz taze kasları şişirmişken çekiliyor o fotoğ- raflar. 4-5 saat sonra da sönmeye başlıyor. Belki öyle bir etki olmuştur. Cem’in oturup da göbeğini photoshop’latacağını sanmıyorum.

        30

        İ.D.: Spor salonunda çekilmiş fotoğrafla teknedeki bir olur mu? Spor yaparken kaslarını çalıştı- rıyorsun tatilde salıyorsun. Ben ortada bir hile görmüyorum.

        31

        K.K.: Cem Yılmaz’ın göbeğini unutsak artık! Aslında herkesin göbeğini, selülitlerini filan bıraksak artık. Her yaz aynı muhabbet “Onun göbeği çıkmış, bunun selüliti var...” Instagram’a koyduğu fotoğraflarında kullanmadık efekt bırakmayan insanlar ünlülerin photoshop’lu fotoğraflarına laf söylüyor. Geçelim bunları, herkes nasıl mutluysa öyle olsun...

        32

        R.B.: Cem Yılmaz hem yemek yemeyi seviyor hem de güzel kadınlarla birlikte olmayı. Sonuçta vücuduyla değil, zekâsı ve yeteneğiyle para kazanıyor. Göbeğe fazla takılmayalım.

        33

        B.İ.: Dergi çekimi için o kadarcık oynanma mazur görülebilir. Zaten kendine çok güvenseydi tişörtle poz vermez, baklavalarını gösterirdi. Cem, ‘yeni ilişkisi için zayıflamış’ izlenimi verdi.

        34

        "SULAR DURULMAZ"

        MESAM’a dönen Arif Sağ ve ekibi ilk toplantısını yaptı. Başkan yardımcısı seçilen Cahit Berkay, Fuat Güner ve ekibini kastederek “Avuçlarını yaladılar!” dedi. Eski kayyum Coş- kun Sabah ise, “Gün ola harman ola” diye konuştu. MESAM’ı neler bekliyor?

        35

        O.B.: Adı geçen isimlerin hepsi yıllardır bu piyasaya bir şekilde hizmet vermiş ve ona göre de egoları şişmiş kişiler. Böyle büyük konuşmalar yapılmasında yılların verdiği birikim de rol oynuyor.

        36

        İ.D.: Sular durulmaz. Bu kocaman sanatçılara bu ağız dalaşı hiç yakışmıyor.

        37

        K.K.: Koca koca sanatçılar birbirlerine “Avuçlarını yaladılar!” diye laf atıp yılların dostluklarını bir kalemde siliyorlar. Çok yazık!

        38

        R.B.: Sandıktan çıkan iradeye saygılı olmak lazım. Coş- kun Sabah ve Orhan Gencebay cephesi hâlâ neyin peşinde anlayamıyorum.