Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İsmail Kartal'dan flaş karar! Fenerbahçe'nin Kayserispor maçı muhtemel 11'i - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında 20 Aralık Çarşamba (yarın) günü deplasmanda Mondihome Kayserispor ile karşılaşacak.

        2

        Avrupa'da grubundan lider çıkan, ligde de son 3 karşılaşmasından galibiyetle ayrılan ve averajla liderlik koltuğunda oturan sarı-lacivertliler, 18. haftada Galatasaray ile oynayacağı derbiye puan kaybı yaşamadan çıkmayı hedefliyor.

        3

        4 EKSİK VAR

        Fenerbahçe, Kayseri deplasmanında 3 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Samet Akaydın'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Miha Zajc ve Edin Dzeko zorlu deplasmanda forma giyemeyecek.

        4

        İRFAN CAN KAHVECİ VE CRESPO SINIRDA

        Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesinde 2 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı-lacivertli takımda üçer sarı kartları bulunan İrfan Can Kahveci ve Miguel Crespo, Kayserispor maçında da kart görmeleri halinde derbide forma giyemeyecek.

        5

        Teknik direktör İsmail Kartal, kritik karşılaşma öncesi sahaya süreceği kadroyu büyük ölçüde belirledi. Kayserispor maçından 4 gün sonra Galatasaray'la derbi maçta karşılaşacak olan Fenerbahçe'de İsmail Kartal, buna karşın Kayseri'de rotasyona gitmeyi düşünmüyor.

        6

        Kayseri'nin ligde üçüncü sırada olduğunu göz önünde bulundurarak as kadroyla sahaya çıkıp kazanmak isteyen İsmail Kartal, alınacak bir üç puanla takımını derbiye moralli şekilde hazırlamayı planlıyor.

        7

        DZEKO YERİNE BATSHUAYI

        Fenerbahçe'de sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edilen Dzeko, Kayserispor maçının kadrosuna alınmadı. Bosna Hersekli golcünün yerine forvet hattında Michy Batshuayi'nin forma giymesi bekleniyor.

        8

        Stoper hattında ise Spartak Trnava maçının 11'ine göre tek değişiklik yapılacak. Oosterwolde'yi kulübeye çekecek olan İsmail Kartal, Hollandalı futbolcunun yerine Serdar Aziz'e görev verecek.

        9

        İŞTE FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ