Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        STAT:Menemenİlçe

        HAKEMLER: Taner Tuncer, Serdar Osman Akarsu, Oğuzhan Kocaçoban

        MENEMEN FK: Oğuz - Muhammed Emir, Onur, Abdulkadir, Mertcan, Sedat, Recep (Dk. 77 Okan), Erhan, Mehmet Alp (Dk. 77 Onat Kutay), Kemal (Dk. 88 Emre), Samed Ali (Dk. 46 Özkan)

        SARIYER: Ömer - Tarık Çamdal (Dk. 81 Engin), Anıl (Dk. 69 Oğuz), Sedat, Barış, Eray (Dk. 59 Uygar Mert), Taha, Atakan, Cuma, Saruhan (Dk. 69 Berkay), Umut Bulut

        GOLLER: Dk. 4 Recep, Dk. 17 Mertcan (Menemen FK), Dk. 19 ve Dk. 47 Umut Bulut (Sarıyer)

        SARI KARTLAR: Recep (Menemen FK), Taha, Tarık Çamdal, Atakan (Sarıyer)

        TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup 13'üncü hafta mücadelesinde Menemen Futbol Kulübü evinde 2-0 öne geçtiği maçta Sarıyer'le 2-2 berabere kaldı. İzmir ekibi 4'üncü dakikada Recep ve 17'nci dakikada Mertcan'ın golleriyle 2-0 öne geçti. Sarıyer ise 40 yaşındaki usta golcü Umut Bulut'un 19 ve 47'nci dakikalarda attığı gollerle maçın skorunu belirledi: 2-2. Bu sonuçla Menemen FK 16 puana, Sarıyer ise 14 puana ulaştı.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir -

        2023-11-11 16:00:12

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler