Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trendyol 1. Lig'de yarın Tuzlaspor'u konuk edecek Göztepe'nin teknik direktörü Stanimir Stoilov, "Göztepemiz için yeni bir sayfa açıyoruz ve sizlerin ilk dakikadan son dakikaya kadar desteğine ihtiyacımız var." dedi.

        Stoilov, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, taraftarları yarın Gürsel Aksel Stadı'nda oynayacakları Tuzlaspor maçında görmek istediğini belirtti.

        Taraftarlarla buluşmak için sabırsızlandıklarını bildiren Stoilov, şunları kaydetti:

        "Göztepemiz için yeni bir sayfa açıyoruz ve sizlerin ilk dakikadan son dakikaya kadar desteğine ihtiyacımız var. Sizler sahadaki 12. oyuncumuzsunuz ve sizlerle çok daha güçlüyüz. Sizlere söz veriyorum takımımız her zaman sahada savaşacak ve Göztepemiz için her şeyini ortaya koyacak. Yarın Gürsel Aksel Stadyumu'nda görüşmek üzere."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler