Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Jeremain Lens'in Trabzonspor maçında kaçırdığı gol gündem oldu - Trabzonspor Haberleri
        1

        Geldiğinden bu yana performansı tartışılan Lens, 58’deki golüyle üstündeki ölü toprağını attı ancak 79’da Kartal’ı yaktı.

        2

        Hollandalı yıldız, müsait pozisyonda, yanında Cenk de olmasına rağmen başarısız bir aşırtma denemesi yaptı. Dönen topta Fırtına beraberliği yakaladı.

        3

        Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki mücadele nefesleri keserken, maça damga vuran isimlerin başında Siyah-Beyazlılar’ın bu sezon başında Sunderland'den transfer ettiği eski Fenerbahçeli Jeremain Lens geliyordu.

        4

        Sezona tutuk başlayan ve performansıyla kafalarda soru işareti yaratan Hollandalı futbolcu, dün Ricardo Quaresma’nın yokluğunda maça ilk 11’de başladı.

        5

        İlk yarıda pek ortalarda gözükmese de 58. dakikada Talisca’nın pasına yaptığı şık vuruşla takımını öne taşıdı ve ilk golünü attı.

        6

        Vodafone Park’ı sevince boğan Lens, 79’da ise adeta maçı tek başına değiştirdi.

        7

        30 SANİYE SONRA GOL OLDU

        Yine Talisca’nın ara pasında sürati ile Bordo-Mavili rakibini ekarte eden ve bir anda kaleci Onur Kıvrak ile karşı karşıya kalan yıldız futbolcu, yanında Cenk Tosun olmasına rağmen çok kötü bir aşırtma denemesi yapıp yüzde yüzlük golü harcadı.

        8

        Bu pozisyonun 30 saniye sonrasında ise Trabzonspor hızlı çıktı.

        9

        Joao Pereira’nın ortasında Rodallega kafayı vurup durumu eşitlerken Lens, kaçırdığı golün ardından ikinci hüznü yaşadı.