Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jonnie Irwin: Eşime ve çocuklarıma video hazırlıyorum - Magazin haberleri
        1

        Sunucu James Irwin, 2016'da Jessica Holmes ile nikâh masasına oturmuş; çiftin mutlu evliliğini üç erkek çocuk taçlandırmıştı. Ancak Irwin'den kötü haber geldi. Yaklaşık üç yıl önce akciğer kanseri teşhisi aldığını söyleyen Irwin, hastalığıyla ilgili ilk kez geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulundu.

        2

        6 AY ÖMÜR BİÇİLMİŞTİ

        Hello Dergisi'ne konuşan Jonnie Irwin, "Kirli bir sır saklıyorum" diyerek; hastalığını, onunla mücadelesini ve bu sürecin hayata bakışını nasıl değiştirdiğini samimi bir şekilde ifade etmişti. Ünlü isim, iki yıl önce teşhis almasına rağmen kendisine altı ay ömür biçildiğini söylemişti. Fakat Irwin, buna rağmen hastalıkla mücadele ettiğini ve bugünlere geldiğini anlatmıştı.

        3

        "NE KADAR ZAMANIM KALDIĞINI BİLMİYORUM"

        Jonnie Irwin, röportajda "Bu benim sırtımda bir yük gibi. Ne kadar zamanım kaldığını bilmiyorum ama olumlu düşünmeye ve öyle kalmaya çalışıyorum. Benim bu konudaki yaklaşımım 'Kanserle mücadele ediyorum, kanserden ölmüyorum.' Yapmak istediklerime ilişkin küçük hatırlatma notları hazırladım. Kendime 'İleri dönük plan yapma çünkü yeterince iyi olmayabilirsin' demeyi alışkanlık haline getirdim" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        SON DURUMUNU PAYLAŞTI

        Son olarak The Sun gazetesine konuşan Jonnie Irwin, hem hastalığıyla ilgili son durumu hem de hissettiklerini samimi bir şekilde dile getirdi.

        5

        DOĞUM GÜNÜNÜ ERKEN KUTLADI

        Aslında kasım ayında doğan ve 50'nci yaşına girmesine 6 aydan fazla zaman olan Irwin, eşi ve çocuklarıyla birlikte doğum gününü bu haftanın başında kutladığını açıkladı.

        6

        Kısa bir süre önce bağırsak kanseri olan ve hastalığının en son ve en kötü aşamasında olan bir kadının her gün kendi ölümünün ardından ailesine ve sevdiklerine bırakmak için videolar çektiğini öğrenen Jonnie Irwin, bunu kendisi de yapmaya karar vermiş. Kalan sınırlı zamanında eşi ve üç çocuğuyla mümkün olduğunca çok anı yaratmak için çabaladığını söyleyen ünlü sunucu bir yandan da onlara bırakmak için, dördüne birden seslendiği özel videolar hazırladığını söyledi.

        7

        “Ben gittikten sonra bile karıma ve üç çocuğuma geleceklerini kurabilmek için yardımcı olmak istiyorum” diye konuşan Jonnie Irwin, "Vefat ettikten sonra bile eşim ve çocuklarımla konuşabileceğimi düşünmek harika. Bu teşhis benden çok şey aldı ama en azından bana her şeye hazırlanma fırsatını verdi" ifadelerini kullandı. Kendisiyle benzer durumda olan birçok kişinin ‘ölmeden önce yapılacaklar listesi’ hazırladığını ve kalan zamanlarında bu listeyi eritmek için çabaladığını belirten Jonnie Irwin kendisinin yapmak istediği tek şeyin ise ailesiyle birlikte olabildiğince vakit geçirmek olduğunu söyledi.

        Fotoğraflar: Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ