Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kaan Yıldırım'dan yeni 'Danla Bilic' açıklaması
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Ünlü oyuncular Kaan Yıldırım, Serkan Çayoğlu ve Uraz Kaygılaroğlu, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Bir mekandan çıkarken görüntülenen Yıldırım, Çayoğlu ve Kaygılaroğlu, neşeli halleriyle dikkat çekti.

        2

        "GÜZEL BİR YEMEK YEDİK"

        Konya'da çekimleri devam eden "Mevlana" adlı dizide rol alan Kaan Yıldırım, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        Oyuncu, "Kısa süre için İstanbul'a geldim. Bugün güzel bir yemek oldu, bol bol sohbet ettik." dedi.

        3

        "SETİN UZAK OLMASININ ZORLUKLARINI YAŞIYORUZ"

        Boş vakitlerini sık sık etkinlikte değerlendirdiğini belirten Yıldırım, "At biniyorum, Serkan da at binmeye başladı. Bugün binicilikten çıkıp, buraya geldik." ifadelerini kullandı.

        Konya'nın birçok yerini gezdiğini belirten Kaan Yıldırım, "Konya çok güzel bir şehir. Orada çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz, setin evden uzak olmasının zorluklarını yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

        4

        "ÖYLE BİR ŞEY YOK!"

        Şarkıcı Hadise ile ayrılığı sonrası aşk hayatında inzivaya çekilen Kaan Yıldırım, sosyal medya fenomeni ve YouTuber Danla Bilic'le birlikte olduğu iddialarına yeniden yanıt verdi.

        Ünlü oyuncu, "Öyle bir şey yok. Ben de sette gördüm haberleri. Kalbim boş. Olsa zaten paylaşıyorum. '14 Şubat Sevgililer Günü'nü yalnız geçireceğim. Belki Uraz'la romantik bir yemek yeriz." diyerek, herkesi güldürdü.

        5

        "YALNIZ..."

        Yıldırım, Bilic ile hakkında çıkan dedikoduların ardından siyah-beyaz fotoğrafını, "Alone... (Yalnız)" notuyla Instagram'dan yayınlamıştı.

        6

        "BENDEN HIZLISI MEZARDA!"

        Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Danla Bilic de, "Bugün ufak bir ameliyat oldum, ki inanır mısınız estetik değil... Neyse; çıktığımda haberlere göre yeni sevgilim varmış. Benden hızlısı mezarda!" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "EVLİLİK İÇİN ÇOK DİRİ VE GENCİM"

        Billic, daha önce, "Evlilik için çok diri ve gencim." açıklamasını yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ