Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün keyfi yerinde! İhanet iddiasının ardından el ele poz - Magazin haberleri
        1

        2016'da Neslihan Atagül ile dünya evine giren Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz günlerde Alaçatı'daki bir kadınla yakınlaşması magazin gündemini bir hayli meşgul etti. Doğulu'nun samimi tavırlar sergilediği kadının adının baş harfinin 'S' olduğu ve ünlü oyuncunun imam nikahlı eşi olduğu ileri sürüldü.

        2

        "TRAJİKOMİK BİR HİKAYE"

        Söz konusu kişinin Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır olduğu iddia edildi. Bu söylentilerin ardından Sezer Çakır, konuyla ilgili açıklama yaptı.

        3

        Sezer Çakır, "Sosyal medyada birkaç gündür hakkımda ortaya atılan iddiaları çok ciddiye almamakla birlikte ailemin ve yakın dostlarımın gerçekleri bildikleri için duruma sessiz kalmamın daha da büyütüleceğini söyleyerek, gerek Kadir'e, gerek ailesine ve kendi aileme olan saygımdan bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim. Ben bir magazin figürü değilim. Bu sebepten de böyle bir haberin içinde yer almak son derece rahatsız edici. Kadir, benim çok sevdiğim bir dostumdur. Diğer etrafımdaki tüm dostlarım gibi... Bu çıkan haber tamamen kötü niyetle yapılmış bir senaryodan ibarettir. Böyle bir şey söz konusu değildir" dedi.

        4

        "NESLİHAN'DAN BAŞKA İMAM NİKAHLI EŞİM YOK"

        Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün iddiaları, bir sosyal medya dedikodusu olarak gördükleri için önemsemedikleri öğrenildi. Konuyu kendisine soran yakın çevresine Doğulu, "Benim Neslihan'dan başka imam nikâhlı eşim yok" dedi.

        Bir başika iddia ise Neslhan Atagül'ün evi terk ettiği, annesinin yanına döndüğüyle ilgiliydi.
        Bu iddianın ortaya atıldığı günlerde Neslahan Atagül'ün Kadir Doğulu ile birlikte Azerbaycan'da olduğu ortaua çıktı.

        5

        Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile Azerbaycan'da gerçekleşen Formula 1 yarışını izlemek için Bakü'ye gitti. Çift, el ele poz vererek haklarındaki tüm iddiaları çürütürken keyiflerinin yerinde olduğu mesajı verdi.

        6

        "İHANET ETTİM! SABAH KALKTIĞIM ZAMAN YÜZÜNE BAKMADIM"

        Kadir Doğulu, gazetecilerin "Eşiniz Neslihan Hanım'a ihanet ettiğiniz ve ayrılacağınız yönündeki haberler için neler söyleyeceksiniz?" sorusuna da yanıt vermişti.

        Ünlü oyuncu, "Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım, ihanet ettim!" diyerek, herkesi şaşırtmıştı.

        "BUNLAR BİR İDDİA!"

        Kadir Doğulu, daha sonra sözlerine, "Bunlar bir iddia. Siz sorduğunuz için cevap vermeli miyim?" şeklinde devam etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ