Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: 2020'de karantinanın ayırdığı ünlüler - FOTO HABER
        1

        CEM YILMAZ - SERENAY SARIKAYA

        Bu yılın en sürpriz aşkı hiç şüphe yok ki Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya birliteliğiydi. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile komedyen Cem Yılmaz, Mart ayında Atina'da görüntülenmişti. Bu görüntülerin ardından sürpriz aşk magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Ancak çiftin aşkı uzun sürmedi. Karantina sürecini birlikte geçiren Yılmaz ve Sarıkaya ayrılık kararı aldı.

        2

        HADİSE - KAAN YILDIRIM

        Son dönemin en çok konuşulan birlikteliklerinden olan Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinden de ayrılık haberi geldi. Ünlü şarkıcı, yaklaşık 8 aydır aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım'dan ayrıldığını duyurdu. Hadise, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu... Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın." ifadelerini kullandı.

        3

        SEVCAN YAŞAR - SERMİYAN MİDYAT

        Oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar olaylı bir şekilde ayrıldı. Midyat'ın sevgilisi Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddia edilmişti. Birbirlerine karşılıklı şiddet uyguladıkları iddiasıyla mahkemede şikayetçi olan taraftlardan Sevcan Yaşar, ses kayıtlarını ve darp görüntülerini paylaştı. Yaşar, "Benim üzerime kiralık olan evde beni darp etti, beni kapıya attı. Ertesi gün evime giremedim. Ben çıktıktan sonra bir ay daha o evde kaldı ve kirasını benim ödememi bekledi." dedi. Sermiyan Midyat hakkında, "Kasten yaralama", "Zincirleme tehdit" ve "Zincirleme hakaret" suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

        4

        SILA - HAZER AMANİ

        Ocak ayında evlenen ünlü şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani boşanma kararı aldı. Çift ayrılık haberini yaptıkları yazılı açıklamayla duyurdu. Sıla ve Hazer Amani, “Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir.” dedi

        5

        KUTSİ - FEYZA ÇIPA

        Karantina günlerinden ilk ayrılık haberi Kutsi ve Feyza Çıpa çiftinden geldi. Altı yıldır bir dargın bir barışık aşk yaşayan çiftin yolları ayrıldı. Çıpa, ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. "Evet, bitti" diyen Feyza Çıpa, konuyla ilgili şunları söyledi: Kutsi ile yollarımızı ayırdık. Bundan sonraki süreçte adımın onunla aynı cümlede geçmesini dahi istemiyorum ve basın mensubu arkadaşlarıma bu konuda gösterecekleri saygı için şimdiden teşekkür ediyorum.

        6

        OZAN GÜVEN - DENİZ BULUTSUZ

        Ünlü oyuncu Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz'un birlikteliği de şiddet iddiasıyla bitti. Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak, kasten yaralama ve Hakaret suçlarından Ozan Güven’in 3 yıl 8 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle yargılanması istendi. Güven, 21 Ocak'ta hakim karşısına çıkacak.

        7

        EMRAH – SİBEL ERDOĞAN

        Şarkıcı Emrah, 6 yıllık eşi Sibel Erdoğan’a boşanma davası açtı. Bodrum Aile Mahkemesi’ne başvuran şarkıcı dosyaya gizlilik kararı aldırdı.

        8

        HANDE ERÇEL - MURAT DALKILIÇ

        Oyuncu Hande Erçel, bir süredir aşk yaşadığı Murat Dalkılıç ile ayrıldı. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Erçel, "Murat'la ilişkimizi dostça noktalandırdığımızı paylaşmak durumunda hissediyorum" ifadelerini kullandı.

        9

        BURCU ESMERSOY - ALLAN HAKKO

        Burcu Esmersoy yine aradığı aşkı bulamadı. Massimo Cusimano'dan 2008'de boşandıktan sonra, 10 yıl sonra tekrar evlilik kararı alarak Berk Suyabatmaz ile nikah masasına oturan Burcu Esmersoy'un bu evliliği de kısa sürmüştü. Suyabatmaz'dan boşandıktan sonra Allan Hakko ile yeni bir aşka yelken açan ünlü sunucunun ilişkisi sadece 4 ay sürdü. Çift, yollarını pandemi sürecinde ayırdı.

        10

        MURAT EKEN – GİZEM ÖNEN

        ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ programıyla yıldızı parlayan başarılı oyuncu Murat Eken, dört yıllık eşi Gizem Önen’den ayrıldı. Çift, İstanbul Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı.

        11

        İSMAİL HACIOĞLU – DUYGU KUMARKİ

        Oyuncu İsmail Hacıoğlu, dört yıl önce evlendiği Duygu Kumarki ile Temmuz ayında ayrıldı. Bir kız çocuğu sahibi olan çift, Beykoz Adliyesi’nde yapılan duruşmayla tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

        12

        BERRAK TÜZÜNATAÇ - BERK SUYABATMAZ

        İş insanı Berk Suyabatmaz, sunucu Burcu Esmersoy ile boşanmasının ardından oyuncu Berrak Tüzünataç ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yaklaşık yedi aydır aşk yaşayan Suyabatmaz ile Tüzünataç, sosyal medya hesaplarından birlikte yer aldıkları fotoğrafları silerek, ayrıldıklarını duyurdu. Tüzünataç ayrılıktan iki ay sonra Ali Yörenç ile aşk yaşamaya başladı.

        13

        HANDE – ERDİNÇ ACAR

        Cemiyet hayatının tanınmış çifti Hande ve Erdinç Acar, Beykoz Adliyesi’nde görülen bir duruşmayla sessiz sedasız boşandı. Üç çocuk sahibi olan çift, iki kez nikah masasına oturmuştu. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan ikilinin, birbirinden hiçbir talebi olmadı.

        14

        SEDA TOSUN – EYMEN ADALI

        1,5 yıl önce hayatını müzisyen Eymen Adayı ile birleştiren genç oyuncu Seda Tosun, eşinden boşanmak için dava açtı. Kartal Adliyesi’nde dava açan oyuncu, şiddet gördüğü iddialarıyla ilgili konuşmayarak, “Ayrılık kararını ben verdim. Bir an önce bitmesini istiyorum” dedi.

        15

        ASLI ENVER - KEREM TUNÇERİ

        Ünlü oyuncu Aslı Enver, eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili ortak arkadaşlarının bir davetinde tanıştıktan sonra birliktelik yaşamaya başladı. Çift koronavirüs salgını sonrası telefon üzerinden ilişkilerini yürütmeye devam ediyordu. Karantina süreci boyunca birbirlerini sürekli arayan ikili ilişkilerinin duyulmasını istemiyorken aşkları basına yansıdı. Sürpriz aşktan sonra Kerem Tunçeri'ye ait olduğu iddia edilen bazı mesajlar arka arkaya ifşa edildi. Yaşananlardan sonra çift yollarını ayırdı.

        16

        İREM HELVACIOĞLU - ESER ALP

        Uzun süredir Eser Alp ile aşk yaşayan oyuncu İrem Helvacıoğlu da karantina günlerinde ayrılık kararı alan isimlerden. Son olarak 'Sen Anlat Karadeniz'de rol alan Helvacıoğlu, ayrılıktan sonra sevgilisiyle birlikte olduğu fotoğraflarını Instagram hesabından sildi. Helvacıoğlu daha önce yaptığı açıklamada, "Eser ile aramız iyi. O Ankara'da olduğu için pek fazla bizi göremiyorsunuz." demişti.

        17

        DAMLA ERSUBAŞI - MUSTAFA CAN KESER

        'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile evlenmişti. Çift, ihanet ve şiddet iddialarının ardından boşandı.

        18

        FERİT AKTUĞ – BAHAR ÖZDOĞAN

        Oyuncu Ferit Aktuğ da nisan ayında yaptığı bir açıklamayla 9 yıllık eşi Bahar Özdoğan’dan ayrılmak için mahkemeye başvurduğunu söyledi. Kararı birlikte aldıklarını belirten Aktuğ, boşanma gerekçesini ‘fikir ayrılığı’ olarak açıkladı.

        19

        ALEYNA TİLKİ - KADİR GÜNEŞ

        Popçu Aleyna Tilki, bir süredir modacı Gülnur Güneş'in kardeşi Kadir Güneş ile aşk yaşıyordu. Çiftin arasına karantina girdi. 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı gelmesinin ardından 19 yaşındaki Aleyna Tilki de bir süredir evinden çıkamıyordu. İkili, karantina günlerinde ilişkilerine nokta koydu.

        20

        BÜLENT EMRAH PARLAK – BURCU GÖNDER

        Oyuncu çift Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder, 2015 yılında nikah masasına oturmuş, bir yıl sonra da kızları Lisa’yı kucaklarına almıştı. Ancak karantina döneminde çift anlaşmazlıklar yaşadı ve boşandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ