Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi: Karı koca motosiklet kazasında ölmüştü! Kahreden detay ortaya çıktı! - Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Bolu'da kaza, dün saat 09.30 sıralarında D-100 kara yolu Kartalkaya Kavşağı'nda meydana geldi. Bolu yönünden Ankara yönüne giden S.Ö. idaresindeki otomobil ile Adem Bayrak (38) yönetimindeki motosiklet çarpıştı.

        HASTANEYE KALDIRILDILAR ANCAK KURTARILAMADILAR

        DHA'da yer alan habere göre kazada, her ikisinde de kask bulunan motosiklet sürücüsü Bayrak ile arkasında oturan eşi Zeynep Bayrak (34), ağır yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılan Bayrak çifti kurtarılamadı.

        ARAÇ SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

        Otomobil sürücüsü S.Ö. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        MOTOSİKLETİ YENİ ALMIŞLAR

        Adem ve Zeynep Bayrak çiftinin, aldıkları yeni motosikletle memleketleri Artvin'in Hopa ilçesine gitmek için yola çıktıkları belirtildi.

        CENAZELER MORGA KALDIRILDI

        Hopa'da esnaflık yapan Adem ve Bayrak çiftinin cenazeleri, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nin morguna kaldırıldı.

        3 ÇOCUKLARI VARDI

        AA'da yer alan habere göre aileleri tarafından alınan Bayrak çiftinin cenazesi, Artvin'in Hopa ilçesinde defnedildi. 3 çocuk sahibi çiftin cenazeleri, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Sundura Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi. Törene, çiftin yakınları ile vatandaşlar katıldı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ