Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, engelli bireyler için yaptırılan okul inşaatında incelemelerde bulundu.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahievran Mahallesi'nde inşa edilen okulu inceleyen Çolakbayrakdar, dezavantajlı grupların hayata daha fazla katılması için gayret sarf ettiklerini belirtti.

        Çolakbayrakdar, engelli çocukların aileleriyle yeni eğitim yuvasında daha mutlu olacaklarını aktardı.

        Engelsiz bir yaşam için engellilerin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Çolakbayrakdar, "Geçtiğimiz yılın sonunda başladığımız okulda, planladığımız program dahilinde bu yıl hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Engelli yavrularımızın özellikle aileleriyle bir eğitim programı dahilinde yer alması ayrı bir öneme sahip. Bu okulun özellikle tematik önemi de var. Bütün engelli gruplar, kadın, erkek, genç ve yaşlı dezavantajlı kardeşlerimizi sosyal hayatın içerisine dahil etmek ve eğitim alabilmelerine fırsat sunabilmek adına yapılacak olan bir mekandır." ifadelerini kullandı.​​​​​​​

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler