Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kelly Brook'un milyon dolarlık kır evi - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medya hesabından sık sık yaptığı paylaşımlara bakılırsa da kelimenin tam anlamıyla bir peri masalının içinde yaşıyor ünlü yıldız.

        2

        Kıvrımlı hatları, kendisinden genç Fransız sevgilisiyle ilişkisi, tanıtım yüzü olduğu firmaların, yaptığı işlerin yanı sıra Kelly Brook, kamera arkasında sürdürdüğü hayatla da ilgi odağı oluyor.

        3

        Kendisini "toprakla uğraşırken gerçekten kendim oluyorum" diyerek tanımlayan Brook, sadece sosyal medya takipçilerinin değil TV kanallarının da sık sık ziyaret ettiği eviyle konuşuluyor.

        4

        37 yaşındaki Brook, Fransız sevgilisi Jeremy Parisi ile birlikte doğum yeri olan İngiltere'nin Kent bölgesinde 15'inci yüzyıldan kalma bir çiftlik evinde yaşıyor. Eski evleri satın alıp restore ettirmeyi seven Brook'un 8 yıl önce satın aldığı bu evin değeri tam 1 milyon Sterlin.

        5

        Bu kır evinin sadece kendisi değil etrafındaki arazi de görkemli. Brook'un bazılarını, sevgilisinin de yardımıyla kendi elleriyle diktiği çiçeklerin yer aldığı bahçe sık sık TV kameralarını da ağırlıyor.

        6

        Brook'un dönümlerce uzanan bakımlı bahçeleri güzel yıldızın toprağa olan düşkünlüğünün bir göstergesi. Ama evinin içi de tıpkı bahçesi kadar etkileyici. Özellikle de sosyal medyadaki takipçilerine "Sanki Instagram'da fotoğraf paylaşmak için satın alınıp dekore edilmiş" dedirtecek kadar etkileyici.