Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin oğlu Kurt Efe Tatlıtuğ denizle tanıştı - Magazin haberleri
        1

        2016'da dünyaevine giren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı Başak Dizer, 15 Nisan 2022'de oğulları Kurt Efe'ye kavuşmuştu.

        2

        İlk kez anne ve baba olma sevincini yaşayan çiftten Dizer'den yeni paylaşım geldi.

        3

        "KAPANIŞ"

        Bir süredir Bodrum'da tatil yapan çiftin 7 aylık oğlu Kurt Efe, denizle tanıştı. Tatil sezonunu kapatan Başak Dizer, eşi ve bebeğiyle denizde çekilen bu fotoğrafını sosyal medya hesabından "Kapanış" notuyla yayınladı. Tatlıtuğ ailesinin fotoğrafı, takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        4

        "KREM VE KARAMEL"

        Dizer, geçtiğimiz haftalarda da oğlu Kurt Efe ve oyuncu Özge Özpirinçci'nin kızı Mercan'ı kumda oynarken çekmişti.

        Paylaşımında çocukların yüzünü göstermeyi tercih etmeyen Başak Dizer, gönderisine "Kurt ve Mercan, krem ve karamel" notunu düşmüştü.

        5

        İŞTE KURT EFE

        Daha önce "Kurt Efe kime benziyor?" sorusuna "Şimdilik sarışın ama hatları annesi" yanıtını veren Tatlıtuğ'un oğlu, geçtiğimiz haziran ayında ilk kez Bodrum'da görüntülenmişti.

        Denizden çıkar çıkmaz soluğu Kurt Efe'nin yanında alan oyuncu, objektiflere böyle yansımıştı.

        6

        Başak Dizer, ilerleyen dakikalarda oğlunu bakıcısının kucağına vermişti. O anlarda Kurt Efe'nin yüzü kameralara daha net yansımıştı.

        7

        "BABALIĞA ALIŞTIM"

        Daha önce oğluyla ilgili konuşan Kıvanç Tatlıtuğ, duygularını "Alıştım babalığa, isteyen herkese nasip etsin. Şimdi daha iyi anlıyorsun hangi şartlar altında büyüdüğünü, evlat sahibi bir insan olarak o empatiyi kurabildik. Tecrübe kazanıyoruz, her gün yeni bir şey keşfediyorsun, yeni bir şey öğreniyorsun. Şimdi bir arkadaşımızın evladı dünyaya geldi. Onu ziyarete gidiyoruz, daha anlamlı oluyor. O heyecana bambaşka bir şekilde ortak olabiliyorsun" sözleriyle dile getirmişti.

        Eşi Başak Dizer'in de keyfinin yerinde olduğunu ifade eden Tatlıtuğ, "Onun için de benim için de her şey daha güzel oldu. Daha anlamlı ve keyifli oldu" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ