Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa DEHŞET! Son dakika haberler: Kız meselesi nedeniyle lise öğrencileri arasında çıkan kavgada M.S. isimli genç bıçaklandı - En son haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kocaeli'nde olay, Çayırova ilçesindeki Otomotiv Tedarik Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi´nde (TOSB) meydana geldi.

        SOSYAL MEDYADA TARTIŞIP BULUŞTULAR

        DHA'da yer alan habere ve iddiaya göre, aynı okulda eğitim gören lise öğrencileri, kız meselesi nedeniyle sosyal medyada tartıştıktan sonra buluştu.

        ÖNCE DARP SONRA BIÇAKLAMA

        Gençlerin kavgasında M.S. isimli genç, M.A.G. ve yanındaki ismi öğrenilemeyen 2 kişi tarafından darp edilip, bıçaklandı.

        ŞÜPHELİLER KAÇTI

        Olay sonrasında hastaneye kaldırılan M.S.'nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kaçan 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

        OLAYI KAMERAYA ÇEKTİ

        REKLAM

        Öte yandan, gencin darp edilip, bıçaklanması ise bir başka kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; M.S.'nin 3 kişi tarafından küfredilerek feci şekilde dövüldüğü ve bıçaklandığı anlar yer aldı.

        DÖRT LİSELİ YAKALANDI

        M.S. isimli liseli genci, darp edip bıçaklayan, aynı okulun öğrencilerinden M.A.G., A.E.T., Y.I. ve D.Ç., polis tarafından yakalandı. 4 liselinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ