Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kylie Jenner: Doğum sonrası süreç benim için çok zordu
        1

        2017'de Coachella Müzik Festivali'nde Travis Scott ile aşk yaşamaya başlayan reality show yıldızı Kylie Jenner, 2019 yılında rapçi ile yollarını ayırmıştı. 2021'de yeniden bir araya gelen ünlü çift, ikinci kez 'bebek' sevinci yaşadıklarını duyurmuştu.

        2

        Mutlu birliktelikleri süren çiftin heyecanlı bekleyişinin 2 Şubat'ta sona erdiği ortaya çıkmıştı. İkinci kez anne-baba olan çift, mutluluklarını takipçileriyle paylaşmıştı.

        3

        Daha önce 4 çocuk sahibi olmak istediğini ancak ailesiyle ilgilenmek için yeterli zamanının olmadığı dile getiren Jenner, oğluna 'Wolf Webster' adını koyduğunu duyurmuştu.

        24 yaşındaki yıldız, doğumuyla ilgili ilk kez konuştu. Kylie Jenner, takipçileriyle gerçek duygularını paylaşmaya ve oğlunu kucağına aldıktan sonraki süreci anlatmaya karar verdi.

        4

        "BENİM İÇİN HİÇ KOLAY DEĞİLDİ"

        Kylie Jenner, "Kızım Stormi'nin doğumunda yaşadığım deneyimden çok daha zor bir süreç geçirdim." ifadelerini kullandı. Jenner'ın Travis Scott ile 4 yaşında Stormi adında bir kızı var.

        Doğum sonrası dönemde hem mental hem de fiziksel anlamda çok zor bir dönem geçtiğini belirten Jenner, "Benim için hiç kolay değildi." dedi.

        5

        İDDİALARI DOĞRULADI

        "Hamilelik" iddialarını geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından doğrulayan Kylie Jenner, büyüyen karnını da gözler önüne sermişti.

        6

        BEKLENEN FOTOĞRAF

        Kylie Jenner'dan geçtiğimiz aylarda beklenen fotoğraf gelmişti. İlk çocuğu Stormi'nin aksine hamilelik sürecini gizlemeyen Jenner, 2022'ye hamilelik pozunu paylaşarak girmişti.

        Siyah-beyaz karnı burnunda pozunu yayınlayan ünlü isim, "Bu yılı ve hayatıma getirdiği müthiş değişimleri hiç unutmayacağım. Yeni yılın hepiniz için aşkla dolu olması için dua ediyorum. Herkesin bu süreçte güvende ve sağlıklı olmasını umuyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "AÇIK İLİŞKİ"YE YALANLAMA

        Ayrıca Kylie Jenner ile Travis Scott'ın 'açık ilişki' yaşadığı iddia edilmişti. Fakat, çift bu iddiayı yalanlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ