Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kylie Jenner ile Travis Scott ayrıldı - Magazin haberleri
        1

        Kylie Jenner ile sevgilisi Travis Scott, bir kez daha ayrıldı. Us Weekly’nin haberine göre; Jenner ile Scott, Noel tatilini ayrı geçirmelerinin ardından ilişkilerini bitirdi.

        İkiliye yakın bir kaynak, "Yeniden ayrıldılar. Noel tatilini birlikte geçirmeyi hedeflemişlerdi ama Kylie, arkadaşları ve ailesiyle Aspen’e gitmeyi tercih etti" açıklamasında bulundu.

        2

        "ADINI DEĞİŞTİRDİĞİMDE SİZE HABER VERİRİM"

        Öte yandan Kylie Jenner, Travis Scott ile birlikteliğinden dünyaya gelen ikinci çocuğu 'Wolf'un adını, doğduktan kısa süre sonra değiştirdiğini açıklamıştı. 9 aylık bebeğin aylardır açıklanmayan yeni isminin ne olduğu Jenner’ın hayranları arasında bir merak konusuydu.

        "Kardashians" programının son bölümünde konuşan Kylie Jenner, "Bebeğimin adı hala 'Wolf.' Değiştirdiğimde size haber veririm. Belki üçüncü sezonda söylerim" açıklamasında bulunmuştu.

        3

        OĞLUNU İLK KEZ PAYLAŞTI

        Tüm bunların ardından Kylie Jenner, oğluyla çekilen fotoğraflarını ilk kez sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Oğlunun doğduğu günden beri yüzünü göstermemek konusunda çok hassas davranan Kylie Jenner, bu geleneği yine bozmamıştı. Paylaşımlarda, Jenner'ın oğlunun yüzünü göstermeyi tercih etmediği görülmüştü.

        4

        "BENİM İÇİN HİÇ KOLAY DEĞİLDİ"

        Ayrıca daha önce de doğumuyla ilgili konuşan Kylie Jenner, "Kızım Stormi'nin doğumunda yaşadığım deneyimden çok daha zor bir süreç geçirdim" ifadelerini kullanmıştı.

        Hem mental hem de fiziksel anlamda çok zor bir dönem geçtiğini belirten Jenner, "Benim için hiç kolay değildi" demişti.

        Fotoğraflar: AP, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ