Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mehmet Aslantuğ ile Gözde Akpınar aşk yaşıyor mu? Açıklama geldi - Son Dakika Magazin haberleri
        1

        1996'da nikâh masasına oturan, 'Örnek çift' olarak gösterilen Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan, 27 yıllık evliliklerini sonlandırmıştı.

        2

        30 Mayıs'ta Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya el ele gelen Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan, gazetecilerin "Boşanma davanıza el ele geldiniz" ifadelerini kullanması üzerine Arzum Onan, "Arkadaşlar çok hassas bir konu" demişti.

        3

        22 yaşında Can adında bir oğulları bulunan çiftin 27 yıllık evlilikleri 10 dakikalık duruşma sonunda bitmişti.

        4

        Sürpriz ayrılık sonrasında Mehmet Aslantuğ'un iş kadını Gözde Akpınar ile yakınlaştığı iddia edildi.

        5

        Ünlü oyuncunun boşanmasından günler sonra adının aşk dedikodularına karışması büyük yankı uyandırdı. Gözde Akpınar, iddia edildiği gibi Mehmet Aslanuğ ile birlikte olup olmadığına ilişkin açıklama yaptı.

        6

        Gözde Akpınar, Mehmet Aslantuğ ile birlikte olmadığını belirterek iddia sahibi kişiye tazminat davası açacağını dile getirdi; "Pazartesi ne yapacaksın deseler, tazminat davası açacağım aklıma gelmezdi. Hayat biz planlar yaparken, başımıza hangi saçmalığın geldiğidir. Dünya maalesef kötü ve gerzek insan dolu. Neyse kalın sağlıcakla" sözleriyle çıkan iddiaları sert bir dille yalanladı.

        7

        Gözde Akpınar'ın ardından Mehmet Aslantuğ da açıklama yaptı. Gözde Akpınar'ı tanımadığını söyleyen Aslantuğ şu ifadeleri kullandı:

        Hiç tanımadığım bir hanımefendinin; neredeyse bahsi edilen parası / mirası üzerinden bir ilişki yaşadığım ve boşanmayı da bu yüzden istediğim konuşuluyormuş, haber olmuş!

        8

        Ben de o sırada film atölyemizin ışıklar/ayaklar dahil tüm ekipmanını tek başına kamyona yüklüyordum. Kamyonu da kullanmak üzere...

        Size sorma gereğini bile duymadan hakkınızda her tür dedikoduyu üretebiliyor, inanabiliyor, yazıyor çiziyorlar!

        Oysa daha dün “Siyaset değil, haysiyet mücadelesi” diye TİP’in teklifini kabul ettiğimde partinin oy oranı yüzde yarım bile değildi. 40 yıllık mesleki kariyerimin de kimsenin rozetine ihtiyacı olmadığının bilincinde olarak. Bu kararın bile bir şey anlatıyor olması lazım.

        “Haysiyetsizlik”, “şeref” in taammüden katilidir!

        Kendisine saygısı olmayanlar, başkalarının hayatına da saygı duymuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ