Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mehmet Ayan yazdı: Genç Mertens - Galatasaray Haberleri
        1

        Olası puan kaybının psikolojik olarak geriye düşüreceği çok belli olan G.Saray, maçı ilk yarıdan bitirmek istedi. Yapabilirdi de. Çok gittili geldili olan, orta sahaların daha ilk 10-15 dakikada çok kırılgan olacağının belli olduğu bir mücadele izledik.

        2

        Kadim futbol adamları için kötü, biz faniler için eğlenceli bir 45+4 izledik. Nelsson golünün dışında G.Saray 12’de Tete, 17’de Mertens, 39’da Halil, 45+5’te Mertens ile gole yaklaştı.

        3

        Nelsson’un golü ile tam 1-0 önde girilecek bir ilk yarı sonu varken gelen penaltı tedirginliğe sebep olduysa da Bahoken’in topu Muslera’ya nişanlaması neticesinde ilk yarı skoru belli oldu.

        4

        İkinci yarıda yine düşük vites ve orta sahaya hakim olamayan G.Saray 58’de Torreira’nın asistiyle beraberliğe düştü! Ayakta kalan Mertens ile direndi ve onun penaltı golüyle maçı lehine çevirdi.

        5

        Hakemin iki penaltı kararı doğruydu; G.Saray’ın sayılmayan golünde faul şiddeti beni tatmin etmedi. Gol verilebilirdi.

        6

        Sarı-kırmızılılar zorlansa da kazandı ama oyunun galibi olduğunu söylemek güç. Bir kişi müstesna, bir kişi azade, bir kişi bigane… MERTENS…

        7

        6 Mayıs 1987 doğumlu bir GENÇ adam… Etrafındakiler onun nüfus kağıdına ve oynadığı oyuna bakmaları gerekir! Ayrıntıları yarın yazayım. Tete’si, Zaha’sı… Daha’sı…

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ