Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yılbaşında başından vurulan genç kızın katili yakalandı - Güncel haberler

        Kan donduran olay yılbaşı gecesi meydana geldi. 17 yaşındaki Melek Nur Özgener, yılbaşını kutlamak üzere arkadaşı Nisa A. (17) ve Ercan Şahin (32) ile buluştu.

        "SENİ Mİ VURAYIM YOKSA SENİ Mİ?"

        İddialara göre otomobilin içinde oturdukları sırada Ercan Ş., yanındaki silahı çıkararak iki kız arkadaşına doğrultup, "Seni mi vurayım? Yoksa seni mi?" dedi. O sırada Ercan Şahin, tetiğe basarak arka koltukta oturan Özgener'i başından vurarak yaraladı. Ardından korkuya kapılan şüpheli, Özgener'i otomobili ile en yakındaki hastaneye bırakıp kayıplara karıştı.

        REKLAM

        ALTI GÜN HAYATA TUTUNABİLDİ

        Melek Nur, 6 gündür tedavi gördüğü hastanede, önceki gün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

        YAKALANDI

        Şüpheli Ercan Şahin'in kullandığı araç bulundu. Araçta yapılan incelemelerde 1 adet kovan ve 1 adet deforme çekirdek bulundu. Yapılan çalışmalarda katil zanlının Eyüpsultan’ın Alibeyköy semtinde saklandığı tespit edildi. Düzenlenen operasyonla şüpheli Ercan Şahin bir adet 9 mm tabanca ile yakalandı.

        SUÇ MAKİNASI ÇIKTI

        Öte yandan 4 yıl önce benzer bir suçtan yargılanıp serbest bırakılan Ercan Şahin’in suç dosyası kabarık çıktı. 48 ayrı suçtan kaydı bulunan katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        MELEK NUR'UN ORGANLARI 6 KİŞİYE CAN VERDİ

        Melek Nur'un hayatını kaybetmesinin ardından aile, doktorların da önerisiyle organları bağışlama kararı aldı. Melek Nur'un organları 6 kişiye can oldu. Organ nakline ihtiyacı olan 6 kişiden birinin ise yaklaşık 2 saat içerisinde organ nakli yapılması gereken hasta olduğu öğrenildi.

        "ADALET YERİNİ BULDU"

        Melek Nur Özgener'in babası Bülent Özgener, "İçim soğumaz ama içim bir nebze de olsa soğudu. Adalet yerini buldu. İnşallah içeriden çıkamaz. Daha çok canlar yakmasın. Cinayet işlemiş bir insanı neden bırakıyorsunuz? Bir anaya bir babaya yara vermiş. Bu sefer de geldi benim kızımın 17 yaşındaki kızımın canını aldı. Bu tarif edilemez bir duygu" dedi.

        "6 EVLADIM OLDU"

        Baba Özgener, "Bir kızımı kaybettim ama 6 tane evladım oldu. 6 kişiye can verdi. Bu süreç devam ederken bir hastanın 2 saati kalmış. Değerler tutunca o kişi 1-2 saat içerisinde can buluyor. 8 tane evladım var şu anda. Melek vefat ettikten sonra doktor böyle bir teklif sundu. Ben imza bile atamadım. Normalde kızımın saçımın teline zarar gelsin istemezdim. Kendimde değildim kabul etmedim. İmza atmaya elim gitmedi. Doktor tekrardan anlatınca imzayı attım" dedi.

         Daha 17 yaşındaydı... Melek Nur'u kaybettik!
        Daha 17 yaşındaydı... Melek Nur'u kaybettik! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ