Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Melis Birkan, sevgilisi Aras Aydın'ın 32. yaş gününü kutladı
        1

        'Issız Adam' filminde canlandırdığı 'Ada' karakteriyle hafızalarda yer edinen Melis Birkan'ın, kendisi gibi oyuncu olan Aras Aydın ile ilişkisi tam gaz devam ediyor.

        2

        Uzun süredir Aydın ile aşk yaşayan Birkan, önceki gün sosyal medyadan sevgilisinin 32. yaş gününü kutladı.

        3

        Aras Aydın ile çekilen fotoğraflarını yayınlayan Melis Birkan, gönderisine duygusal bir not düştü.

        4

        "RENGİN VE GÜLÜŞÜN HİÇ BİTMESİN"

        Ünlü oyuncu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

        Hayatımın rengi, ömrümün turuncusu, daima yüzü gülenim, ağlamaktan hiç korkmayanım, enerjisi, neşesi, umudu hiç bitmeyenim, şahane poz verip hep fotoğraf çektirenim, yapmak istedikleri ve tutkusu hiç tükenmeyenim, her spora yeteneklim, her şeyi çalıp söyleyebilen müzisyenim, bir tanecik romantiğim, iyi ki doğmuşsun canım sevgilim... Rengin ve gülüşün hiç bitmesin ve hep dediğin gibi; çok güzel olacak her şey.

        5

        MELİS BİRKAN HAKKINDA?

        30 Kasım 1983 yılında Ankara'da dünyaya gelen Melis Birkan, ailenin tek çocuğudur. Oyuncunun annesinin adı Selda, babasının adı ise Cevdet'tir.

        Birkan, ilkokula başladığı sene babasının işi nedeniyle İstanbul'a taşındı. Birkan, altı yaşındayken dansa olan ilgisi üzerine ilköğretim ve lise yıllarında eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda bale üzerine tamamladı.

        6

        Kamera karşısında ısınma turlarını 2005 yılında yayınlanan 'Tarz-ı Hayat' adlı programın sunuculuğunu yaparak atan Birkan, birçok yapımda rol aldı.

        7

        Oyuncu, 'Sen Benim Her Şeyimsin', 'Adını Sen Koy', 'Bu Kalp Seni Unutur Mu?', 'Avrupa Yakası' gibi bir çok dizi ve filmde boy göstermesine rağmen adını 'Issız Adam' ve 'Leyla ile Mecnun'da duyurmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ