Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Monaco Beşiktaş maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, G Grubu'ndaki 3. hafta maçında Monaco deplasmanına konuk olacak. Grupta oynadoğo 2 maçını da kazanan temsilcimiz, Monaco deplasmanından da galibiyetle ayrılarak 3'te 3 yapmak isteyecek. Peki, Monaco-Beşiktaş maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşmanın tüm detayları...

        Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 1 numaralı turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda yer alan temsilcimiz Beşiktaş, grupta Porto, RB Leipzig ve Monaco ile mücadele ediyor.

        MONACO-BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN?

        Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 3. hafta maçları oynanacak. Temsilcimiz Beşiktaş, 3. haftada Fransa temsilcisi Monaco deplasmanına konuk olacak. Monaco-Beşiktaş maçı 17 Ekim Salı günü oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak mücadele TRT 1 ve Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        Monaco-Beşitaş maçının oynanacağı II. Louis Stadyumu, heyecan dozu yüksek geçecek karşılaşmaya sahne olacak.

        Beşiktaş, G Grubu'ndaki ilk maçında Porto ile karşılaşta. Buradan 3-1 galibiyetle ayrılarak 3 puanı kapan temsilcimiz, ikinci hafta maçında RB Leipzig'i konuk etti ve rakibini 2-0 mağlup ederek toplam 6 puana ulaştı. 2. hafta maç sonuçlarına göre grupta zirvede olan temsilcimiz, Monaco'u yenerek liderlik koltuğudaki yerini korumak istiyor.

        MONACO-BEŞİKTAŞ MAÇINI MİLORAD MAZİC YÖNETECEK

        Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. haftasında Fransa temsilcisi Monaco ile deplasmanda oynayacağı maçta, Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic görev yapacak.

        Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in 4. hakem görevini üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak.

        GÖZLER BABEL VE TALİSCA İKİLİSİNDE

        Beşiktaş'ın Monaco ile oynayacağı maçta gözler Ryan Babel ve Anderson Talisca ikilisinde olacak.

        Siyah-beyazlı ekibin bu sene aldığı iki Avrupa galibiyetinde de rakip fileleri havalandırmayı başaran golcü oyuncular, performanslarıyla Beşiktaş'ın 90 dakika sonunda alacağı sonucu belirleyen faktörlerden olacak. İki futbolcu, yapılan iki karşılaşmada ikişer kez fileleri havalandırmayı başardı.

        CANER ERKİN CEZA SINIRINDA

        Bu sezon Süper Lig'de sarı kart cezası sınırında bulunan Caner Erkin, Avrupa'da da aynı sıkıntıyla karşı karşıya.

        Porto ve Leipzig maçlarında iki sarı kart gören tecrübeli oyuncu, Monaco karşısında da kart görmesi halinde cezalı duruma gelecek ve grubun dördüncü maçında forma giyemeyecek.

        ŞENOL GÜNEŞ, BEŞİKTAŞ'TA EN YÜKSEK PUANIN PEŞİNDE

        UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. haftasında yarın Fransa'nın Monaco ekibine konuk olacak Beşiktaş, bu karşılaşmaya tarihi bir başarıya imza atmak için çıkacak.

        Grubundaki ilk iki karşılaşmasını kazanan ve 6 puana ulaşan siyah-beyazlı takım, yarınki karşılaşmayı kazandığı takdirde, 7. kez yer aldığı Şampiyonlar Ligi'nde en yüksek puanına ulaşacak.

        İlk maçında Porto'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden Beşiktaş, evinde ise Leipzig'e 2-0 üstünlük kurdu. Monaco'yu yenmesi durumunda üst üste 3. galibiyetini alacak siyah-beyazlı ekip, 9 puana ulaşarak en iyi performansına imza atacak.

        ŞU ANA DEK EN ÇOK 7 PUAN TOPLADI

        Beşiktaş, daha önce 6 kez yer aldığı Şampiyonlar Ligi'nde en yüksek puanını 2003-2004 ve 2016-2017 sezonlarında elde etti.

        2003-2004'te Rumen teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi sonunda 7 puana ulaşan siyah-beyazlı takım, geçen sezon da aynı puana ulaştı. Şenol Güneş'in teknik direktörlüğünde geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde birer galibiyet ve yenilgi alan Beşiktaş, 4 beraberlik sonunda yine 7 puanı hanesine yazdırdı.

        Siyah-beyazlı takım, Monaco karşısında olası galibiyetiyle 3 maçta en yüksek puan rekorunu kırma başarısı gösterecek.

        BERABERLİKLE REKORUNU TEKRARLAYACAK

        Beşiktaş, Monaco ile berabere kalırsa 2003-2004 ve 2016-2017'deki başarısını tekrarlayacak.

        Siyah-beyazlı ekip, olası beraberlikte söz konusu sezonlardaki gibi 7 puana ulaşacak.

        ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARINDAKİ PERFORMANSI

        Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplardaki performansı şöyle:

        Sezon Maç G B M AG YG Puan
        2017-2018 2 2 5 1 6
        2016-2017 6 1 4 1 9 14 7
        2009-2010 6 1 1 4 3 8 4
        2007-2008 6 2 4 4 15 6
        2003-2004 6 2 1 3 5 7 7
        2000-2001 6 1 1 4 4 17 4
        1997-1998 6 2 4 6 9 6

        SİYAH-BEYAZLILAR, BİR İLKE DAHA YAKIN

        G Grubu'ndaki ilk 2 maçı kazanarak bunu başaran ilk Türk takımı olan Beşiktaş, Monaco karşısında bu unvanını daha da geliştirmeye çalışacak.

        Siyah-beyazlı ekip, rakibini mağlup ettiği takdirde Şampiyonlar Ligi'nde ilk 3 maçını kazanan ilk Türk takımı olacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ