Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş Valisi Avni Çakır, "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü " dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Çakır, mesajında, hayat tecrübeleriyle yol gösteren yaşlılara her zaman ilgi, sevgi ve şefkat gösterilmesi gerektiğini belirtti.

        Geçmiş ile gelecek arasında köprü vazifesi gören yaşlıların, kültürel varlıkların yarınlara taşınmasını sağlayan, tecrübelerinden yararlanılan değerler olduğunu aktaran Çakır, şunları kaydetti:

        "Yaşlılarımızı yılın bir günü değil, toplumumuza sağladıkları katkılarla her zaman hatırlamamız gerekiyor. Milletimiz, büyüklere saygı göstermeyi küçüklere sevgi anlayışıyla birleştirmiş, böylece toplumsal huzuru, milli birliği, sosyal yardımlaşma ve dayanışma olgusunu güçlü tutmayı başarmıştır. Yaşlılarımızın sorunlarını çözmek, toplumda hak ettikleri yeri almalarını sağlamak tek başına devletimizin değil, toplum olarak herkesin sorumluluğudur. Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir. Bu duygularla tüm büyüklerimizin gününü kutlar, minnet ve şükranlarımı sunarım."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler