Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Numerolojiye göre yaşam yolu sayınız kaç ve bu sayı ne ifade ediyor?
        1

        Numerolojiye göre herkes, doğum tarihinin içinde gizli olan bir yaşam yolu sayısıyla doğar ve bu sayı kişinin olumlu, olumsuz yönleriyle beraber alması gereken dersleri de ifade eder.

        Şimdi, yaşam yolu sayınızı bulalım.

        Bunun için doğum tarihinizi gün, ay ve yıl olarak yazın ve hepsini toplayın. Örneğin; 15.10.1978 doğum tarihini ele alalım;

        1+5+1+0+1+9+7+8= 32

        Şimdi bulduğumuz bu sayıyı tek rakama indirelim; 3+2=5

        Bu kişinin yaşam yolu sayısı 5. Siz de kendi yaşam yolu sayınızı bulduydanız sonuçlara geçelim.

        Not: Bu test tamamen numerolojinin öne sürdüğü bilgileri içermektedir. Kesinlikle bilimsel verilere dayanmaz.

        2

        1 NUMARALI YAŞAM YOLU

        1 numaralı yaşam yoluna sahip olan kişiler bağımsızlığına düşkün ve kişisel güçlerine bağlıdır. Yeni bir şeyi deneyen ilk kişi olmayı severler ve lider ruhlu oldukları için otoriter havaları vardır. Güçlü bir tezahür duygusu onları hareket halinde tuttuğu gibi gelişmelerini de sağlar.

        Numerolojiye göre, yaşam yolu 1 olanlar, hızlı hareket etmeyi sever ve fırsatları yakalamalarının çoğu zaman sebebi de budur. Diğer insanlar seçenekleri değerlendirirken onlar daima hareket eder ve yolda kendilerini buna göre değiştirebilirler.

        Gizli bir başarısızlık korkusu, peşinden koştukları her çabada aşırı azimli olmalarını sağlar ve çoğu zaman onları muzaffer kılar. Bir bitiş çizgisine ulaşılır ulaşılmaz, zaten diğerine doğru koşuyor olurlar.

        Ayrıca bu insanları bir izolasyon duygusu takip edebilir ancak bu aynı zamanda ilerleme kaydetmelerine de yardımcı olur. Romantik ilişkilerde veya ekip çalışması ortamlarında diğer insanlarla iş birliği yapmak onlar için zor olabilir.

        Başkalarının uğraşlarıyla pek özdeşleşmezler ve yalnızca bir yere bağlı olmadıklarında kendilerini özgür hissederler. Başarılı bir aşk hayatı genellikle amaçlarından biri değildir.

        3

        2 NUMARALI YAŞAM YOLU

        2 yaşam yolu sayısı ile doğan insanlar, güzel ilişkiler geliştirmek için dünyaya gelmiştir. Romantik ve iş ortaklıklarından aile ve dostluklara kadar, bu bağlar 2'ler için hayattaki en değerli şeydir. İnanılmaz derecede vericidirler ve başkalarıyla uzun süreli bağlantılar kurmada başarılılardır.

        Yaşam yolu 2 olan bir kişinin her eylemi ve kararı, uyumlu bir varoluş yaratmaya yöneliktir. Seçtikleri profesyonel yoldan, etrafını kimlerle çevreledikleri ve ruhani arayışlarına kadar, hepsi bir barış arzusuyla yönlendirilir. Ancak bu bazen potansiyellerini kaçıracak kadar pasif olmalarına neden olabilir.

        Bilinçaltı ve sezgisellik onlar için çok güçlüdür ve ilk tanıştıkları insanlar hakkında genelde doğru olan sezgileri vardır hatta birçok durumu kontrol altına almak için sezgilerine güvenirler; sezgisellik ve bilinçaltı onlar için çok önemlidir. Bu sezgisellik onları romantik ilişkilerinde empati yeteneği gelişmiş ve şefkatli biri yapar.

        4

        3 NUMARALI YAŞAM YOLU

        3 numaralı yaşam yoluyla doğan insanlar romantik, enerji dolu ve hayatı nasıl kucaklayacağını bilen insanlardır. Dünyayı, her şeyin bir fırsat olarak sunulduğu bir yer gibi görürler ve iyi iletişimcidirler. Bu sayıya sahip insanlar mükemmel bir gazeteci, blog yazarı veya sosyal medya fenomeni olabilir.

        3 numaralı yaşam yoluna sahip kişiler, başkalarıyla sık sık etkileşime girebilecekleri aktif bir sosyal hayatı severler. Dışa dönük olma eğilimindedirler ve orijinal düşüncelerini ve göze çarpan kişiliklerini sergilemek için her fırsatı değerlendirirler. Kelimeleri kullanarak herkesin kalbine girebilirler. Bu yüzden etraflarında birçok arkadaşları ve hayranları bulunur.

        3'ler, anın tadını çıkarır bu yüzden bazen samimi ve derin bağlar kurmak onları korkutur ve zorlar. Onların yanında olmak ne kadar eğlenceli olsa da bazen daha derin dünyayı da kucaklamaları gerekebilir. İşleri sürekli eğlenceli tuttukları için manevi duygulardan habersiz kalabilirler.

        3 numaralı yaşam yolu ile doğan insanlar, tıpkı hepimiz gibi hem neşe hem de zorlukla karşılaşacak olsa da, benzersiz düşünme biçimleri ve kendilerini mutluluğa adamaları, her zaman umut ışığını görmelerini sağlar.

        5

        4 NUMARALI YAŞAM YOLU

        Hayat yolu 4 olan insanlar; kendini adamış, sabırlı, ayakları yere basan ve çalışkan insanlardır. Onları nihai hedeflerine götüren şeyin istikrar olduğunu bilirler. Herkes gibi duygu karmaşası yaşasalar da kendi içlerinde bunu iyi yönetirler ve duygularında aşırıya kaçmazlar.

        Oldukça bilge olan 4 numaralar, doğal öğretmenlerdir. Bildiklerine fazlasıyla güvenirler ve o kadar otoriter konuşurlar ki çevresindeki herkes onlara inanır ancak zaman zaman onların da bir öğrenci olduğunu hatırlamaları gerekebilir. Bununla beraber, değişime o kadar da açık değildirler ve bazen eskide takılıp kalabilirler.

        Bu sayıya sahip insanlar dürüst, sadık ve kararlıdır ve bir partnerde de aynısına ihtiyaç duyarlar. Güven ve sadakat onlar için hayati öneme sahiptir ve dini bakış açılarını ve değerlerini paylaşan birini bulmaları önemlidir. 4'ler, uyum sağlayamadıkları biriyle zaman kaybetmezler ama o özel kişiyi bulduklarında ilişkiyi başarılı kılmak için çok çalışırlar ve uzun soluklu bir ilişki içinde olurlar.

        6

        5 NUMARALI YAŞAM YOLU

        5 numaralı yaşam yoluna sahip kişiler, dünyanın onlara sunduğu tüm deneyimi yaşamak isterler. Devamlı bir öğrenme halindedirler ve işler tekdüze olmaya başladığı anda ilgilerini çeken başka bir şeye geçerler.

        Hayatları boyunca birçok kez kariyer yollarını değiştirecek olsalar da, onlar için kendi kararlarını verme özgürlüğü veren pozisyonlar en tatmin edici olacaktır. İster işte, ister tatilde olsun, seyahat için zaman ayırmak, 5 numaralı hayat yoluna sahip insanlar için büyük bir tatminlik sağlar.

        Aynı zamanda oldukça sosyal olan bu insanlar, etkileşim kurmaktan son derece keyif alır. Ancak ilişkilerini derin bir noktaya taşımakta zorlanabilirler ancak bunu başardıklarında arkadaşları veya romantik ilişkilerinde her şeyi göstermek ve paylaşmak isteyen heyecanlı birine dönüşürler. Ancak zaman zaman kararsız ve uçarı yapıları onlara yaklaşmayı zorlaştırır.

        Hayat yolu 5 olan bir kişi sıkıcılığa asla gelemez, onlar için eğlenmek, öğrenmek, ilgi çekmek paha biçilemezdir. Zaman zaman rota çizmekte zorlansalar da her yolculukları destansı geçer.

        7

        6 NUMARALI YAŞAM YOLU

        Yaşam yolu 6 ile doğan insanlar duygularını kucaklar ve yürekleriyle yol gösterirler. Başkalarının yanında olmak isteyeceği sıcak ve davetkar bir enerji yayarlar. Hayatları boyunca hem romantik hem de arkadaşça birçok zengin ilişkinin tadını çıkarırlar.

        Başkalarıyla bağlantı kurma ve tavsiye sunma konusunda doğal bir yeteneğe sahip olan 6'lar, profesyonel danışman, akıl hocası ve öğretmen olarak başarılıdır. Bu insanlar aynı zamanda doğuştan insancıldırlar, seslerini yükseltmeye, para toplamaya ve ihtiyacı olanlara duygusal destek ve koruma sağlamaya isteklidirler.

        Bu hayat yoluna sahip olanların romantik ilişkileri derin ve duygusaldır. Kendilerini sevgiye ve uyuma adayabilirler ancak bu insanların hatırlaması gereken şey, kendini koşulsuzca adamanın sağlıklı bir seçim olmadığıdır. 6'lar, başkalarına gösterdikleri ilgiyi kendilerine de göstermelidirler ancak o zaman kendilerini tam olarak dengede hissedebilirler.

        8

        7 NUMARALI YAŞAM YOLU

        Yaşam yolu 7 ile doğan insanlar, evrenin ebedi öğrencileridir. Bilgiye karşı bastırılamaz bir susuzluğu olan, içe dönük bireylerdir ve bir şeylerin iç işleyişine bakmaktan hoşlanırlar. Araştırma ve problem çözme becerileri gerektiren meslekler, 7'ler için mükemmel bir seçimdir.

        Bu yaşam yoluna sahip biri, aklının yolu göstermesine izin veren gerçek bir düşünürdür. Neredeyse doğdukları andan itibaren, hayatın kendisini öğrenmek, işlemek ve anlamlandırmak için beyinlerinin titiz tarafını ilahi sezgisel tarafıyla ustaca birleştirebilirler.

        7'ler, yalnızlığı sever ve kendini açıklamama özgürlüğünden hoşlanırlar. Sosyal çevreleri, benzer düşüncelere sahip insanlardan oluşan küçük bir çevre olma eğilimindedir. Gruplarda veya yeni insanlarla tanışırken dünyaya biraz garip gelebilirler. Romantik olarak, başkalarıyla duygusal düzeyde bağlantı kurmakta zorlanabilirler. Birini tanıma, soru sorma ve cevap alışverişinde bulunma kısmını severler ancak genellikle içten bir bağ kurma konusunda ilgi veya beceriden yoksundurlar.

        9

        8 NUMARALI YAŞAM YOLU

        Bu yaşam yoluna sahip insanlar değerlerini harika bir şey başarmaktan alırlar; başarılan hedef ne kadar büyükse o kadar tatmin olurlar. İlişkilerde, 8 yaşam yoluna sahip insanlar tüm enerjilerini başarı ve bolluk dolu bir yaşam yaratmaya yönlendirirler.

        Otorite konumundaki insanlarla uğraşmak, 8 yaşam yolu numarasıyla doğan insanlar için genellikle zordur. Kendileri lider oldukları ve yeteneklerine son derece güvendikleri için, ne yapmaları gerektiğinin söylenmesinden hoşlanmazlar - özellikle de yapmayı seçtikleri şeye aykırıysa.

        Ayrıca 8'lerin doğal düşmanı strestir. Bundan kurtulmak için sosyal ilişkiler, keyifli arayışlar ve meditasyon hayatlarına katmaları gereken şeylerdendir. İlişkiler söz konusu olduğunda, 8'ler diğer her şeye gösterdikleri aynı işi ve özveriyi göstereceklerdir. Uzun vadeli durumlarda başarılı olurlar, ancak bu ilişkiler tutkulu aşk ilişkilerinden çok iş anlaşmaları gibi görünebilir.

        Kendi kendilerine yeterli olduklarını bildikleri için etrafına karşı destekleyici rolünü benimserler ve bunu yapacak güce sahip olmaları onlar için bir başarı örneğidir.

        10

        9 NUMARALI YAŞAM YOLU

        9 numaralı yaşam yoluna sahip insanlar zorluklarla mücadele eden bilge insanlardır. Genelde kendilerine tavsiye verir ve destek sağlarlar; bu onlar için normaldir. 9'lar, doğaları gereği insancıldır ve kendilerini dışlanmış hisseden insanları değerli hissettirirler.

        Ancak bazen kendilerinin de yardıma ihtiyacı olduğu gerçeğini kaçırabilirler. Başkalarına verdikleri destek kadar kendilerinin de desteklenmeleri gerektiğni fark etmeleri gerekir çünkü her şey bir alma verme döngüsünden ibarettir.

        Yaşam yolu 9 ile doğan bir kişi ruhani olma eğilimindedir ve dinle derinden bağlantı kurar. İster mücadele zamanlarında güce duyulan ihtiyaçtan, ister kendilerinden daha büyük bir şeyle ilişki kurma doğal arzusundan kaynaklansın, yaşam yolu 9 olan insanlar genellikle daha yüksek bir kaynaktan cesaret ve anlam ararlar.

        Sezgiler ve içgüdüsel tepkiler, mantıktan bile ağır basabilir. Yaratıcıyla olan bu bağlantı, bu insanlara hayatın iyi ve kötü zamanlarında yol almaya devam ederken bir güvenlik ağı sağlar.

        Kaynak: Numerology

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ