Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nuray Sayarı, Aşkın Sayarı ile ilgili konuştu: Her şeyi açıklayacağım - Magazin haberleri
        1

        Ünlü astrolog Nuray Sayarı, oğluyla birlikte önceki akşam bir mekanın açılışına katıldı.

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sayarı, "Oğlumun düğünü de 18 Nisan'da burada olacak" dedi.

        2

        "ZOR BİR YIL OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİM"

        Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili konuşan Sayarı, "2020 yılına gireceğimiz zaman çok zor bir yıl olacağını söylemiştim. Koronavirüsten kurtulalım inşallah" ifadelerini kullandı.

        3

        Koronavirüsün burçları da etkilediğini söyleyen Nuray Sayarı, 2020 yılının ayıplanma, temizlenme ve arınma yılı olduğunu belirtti.

        Sayarı, "Biz Satürn’ün açısından geçiyoruz. 80 küsür yıl sonra Satürn, kova burcuna geçiş yapıyor. Gizli, saklı her şey ortaya çıkıyor. Ayıplanma, temizlenme ve arınma yılındayız" şeklinde konuştu.

        4

        Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında 31 yıllık eşi Aşkın Sayarı tarafından şiddet gördüğünü ve boşanma kararı aldığını açıklayan astrolog, muhabirlerin soruları karşısında şunları söyledi:

        5

        "HER ŞEYİ AÇIKLAYACAĞIM"

        Ben gerekeni söyledim. Aile Bakanlığı devreye girdi. Hayat boyu gerçekleri ifade ettim. Aslanlar gibi evlatlarım var. Onlar birçok olaylara şahit.

        Boşandıktan sonra her şeyi açıklayacağım. Bu konuyu konuşmak istemiyorum. Hayatımızda görevi 31 yılmış. Yolu açık olsun.

        6

        Geçtiğimiz günlerde eşinin kendisini evli olan bir kadınla yıllardır aldattığını açıklayan Sayarı, zina davası açtığını belirtmişti.

        "Eşimden şiddet gördüm ve bacağım kırıldı. Eşim saygınlığını kaybetmesin diye herkese merdivenden düştüm dedim" diyen astrolog şu açıklamaları yapmıştı:

        7

        "CİDDİ TRAVMALAR YAŞADIM"

        Çok ciddi travmalar yaşadım. Ben beyefendiyi çok sevdim. 25 senemizi çok mutlu geçirdik, tehditlerinden dolayı artık susmuyorum. Ben eşimi aldatmadım, o beni aldattı. Belgelerin hepsi verildi, bunları nasıl açıklayacak?

        8

        Aldatılan benim. Ben bir astroloğum, başkalarının hayatlarını yorumlayan bir insanım. Bunları görüp kendisine söylediğimde 'Ruh hastası' deyip, hastaneye yatmamla suçluyordu.

        9

        "O KADINI OĞLUMA 'KANKAM' DİYE TANIŞTIRIYOR"

        Birlikte olduğu kişi de evli. Kendisine zina davası açtım. Bu ilişkiyi biliyordum ama benim çocuğuma 'Kankam' diye tanıştırıyor o kadını.

        Sizin cinsel münasebetinize çocuğum niye şahit olsun? Beni çıldırtan da bu oldu. Hangi anne buna katlanabilir?

        10

        "ASTROLOJİ YOLUYLA OLAYLARI ÇÖZDÜM"

        Ben astroloji yoluyla olayları çözdüm. Bütün delilleri, tanıkları buldum. Bu olaylar yaşanmadan 5 yıl önce kendisine 'Bak başak burcu bir kadın hayatına girecek. 2020'de biz boşanmazsak bir daha bize bir şey olmaz' dedim.

        11

        "ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ"

        Ben ayrılmak istediğim zaman ölümle tehdit etti. 'Seni paramparça yapacağım. Cesedini de köpeğe yedireceğim, kimse bulamayacak' diye tehditlerde bulundu.

        Bunlara maruz kaldım. Ölsem çocuklarıma kim bakacak? Kötü bir insan olsam eşimin ailesi benim yanımda olur mu?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ